.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Videoovervaagning

Videoovervaagning

Hold øje med dit hjem med videoovervågning

Hos HomeAlarm sælger vi ikke kun HomeSecure alarmsystemer, men også HomeSecure IP kameraer. Med et HomeSecure IP kamera kan du altid holde øje med dit hjem uanset, hvor du er i verden. Du kan bruge både din smartphone eller browser til at tilgå kameraet, så du altid kan holde øje med, at alt er som det skal være. Du kan også ændre indstillinger og fjernstyre optagelser gennem din smartphone eller browser.

Videoovervågning er det perfekte supplement til en alarm. Hvis alarmen udløses kan du med det samme logge ind på kameraet og se, hvad der foregår i hjemmet. Hos HomeAlarm sælger vi både indendørs og udendørs kameraer, på den måde kan du holde øje med alt, hvad der foregår. 

Kameraer og videoovervågning skræmmer tyven væk

Når du køber et HomeSecure IP kamera hos os får et et præventivt overvågningsskilt med i pakken. Hvis tyvene kan se, at der et kamera i huset, vil de hurtigt blive afskrækket, da de kan se, at der er stor risiko for, at de bliver opdaget.

Hvis tyven alligevel skulle komme ind, så er videoovervågningen klar til at filme. Gode billeder fra videoovervågningen vil hjælpe politiet i deres jagt på tyven!

HomeSecure - et alarmsystem der passer til din bolig

Det rigtige alarmsystem til din bolig

Med en HomeSecure alarm fra HomeAlarm kan du altid udbygge og tilpasse systemet, så det passer til dig og din bolig. Vi sælger både alarmsystemer, en lang række sensorer og IP kameraer. Når man køber et HomeSecure alarmsystem er hele hjemmet beskyttet.

Vi har flere forskellige typer sensorer, som du kan opkoble til vores alarmsystemer. Vi har dør/vinduessensorer, pir bevægelsessensorer, gassensorer, røgsensorer, vandsensorer mv.

Videoovervågning giver tryghed i hjemmet

Det er vigtigt, at man er tryg i sit eget hjem og kan beskytte sin familie og bolig mod indbrud. For at øge denne tryghed vælger mange at installere et alarmsystem og videoovervågning i deres bolig. Med et HomeSecure overvågningskamera kan du altid holde øje med, hvad der er foregår i hjemmet - selv når du er ferie! 

HomeSecure IP HD indendørs kamera

Hos HomeAlarm har vi to typer indendørs kameraer i vores sortiment. Begge kameraer optager i knivskarp 1080 HD kvalitet. Vores ene model kan roteres og styres gennem en app eller din browser, så du altid kan tjekke, at alt er som det skal være.

HomeSecure Indoor plus

HomeSecure IP HD udendørs kamera

Med et HomeSecure alarmsystem og et HomeSecure udendørskamera er hjemmet godt beskyttet. Du kan roligt tage på ferie og forlade huset velvidende, at du vil få besked med det samme, hvis en tyv skulle finde på at begå indbrud. 

Vores udendørs kamera optager i knivskarp 1080 HD kvalitet i både dagslys og i mørke. Sensorfunktionen på kameraet gør, at kameraet vil begynde at optage video, hvis den fanger bevægelse i billedet. 

.