.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Uden-Abonnement-Alarm

Uden-Abonnement-Alarm

Spar penge med en alarm uden abonnement

Køb en GSM alarm uden abonnement hos HomeAlarm og spar masser af penge. Der er mange fordele ved et alarmsystem uden abonnement. En af de klare fordele er, at du ejer alarmen samtidig med, at du slipper for dyre månedlige udgifter!

Du kan selv bestemme hvem, der skal have besked, hvis alarmen udløses. Det kan være dig selv, naboer og familie. I langt de fleste tilfælde kan du selv eller naboer være meget hurtigere fremme ved huset end et vagtfirma. I kan hurtigt tilkalde politiet, hvis en tyv skulle være gået i fælden.

Ingen skjulte gebyrer

En alarm med abonnement kan hurtigt blive en dyr alarmløsning. Når du køber en af vores HomeSecure alarmer, så ejer du den. Du skal ikke betale nogen månedlige udgifter og gebyrer til os, og du kan altid tage alarmen med dig, hvis du en dag flytter.

Vores HomeSecure alarmer er GSM alarmer, så den eneste udgift der vil være, er til det SIM-kort alarmen skal bruge til at give besked, hvis alarmen udløses eller hvis man vil fjernstyre alarmen mm.

Brug vores HomeSecure app med din alarm

Du kan nemt styre din alarm med vores HomeSecure app. Den kan downloades til Android og iPhone. Du kan foretage flere indstillinger via app’en og det er nemt at slå alarmen til og fra direkte fra app’en. Det er smart at kunne fjernstyre alarmen i tilfælde af, at du ved en fejl har glemt at slå den til hvis du skal give andre adgang til huset og derfor skal slå alarmen fra - det kunne fx. være håndværkere.

Et trådløst alarmsystem - nemt og enkelt

HomeSecure alarmsystemer er trådløse, hvilket betyder at opsætning og installation gøres nemt, hurtigt og enkelt!

Sensorer og magnetkontakter kodes til alarmpanelet og derefter er de klar til at blive sat op. Hvis du senere hen ønsker at rykke rundt på sensorerne, så kan du nemt tage dem ned og ændre placeringen. På vores hjemmeside finder du en masse tilbehør til vores HomeSecure alarmsystemer, hvilket betyder, at du altid kan udbygge dit system, hvis du har behov for ekstra udstyr.

 

En alarm der giver sikkerhed

En alarm uden abonnement skaber sikkerhed og tryghed for hele familien. Hele familien kan nemt betjene alarmen via tastatur, fjernbetjeninger og vores app. Begge vores alarmer har funktionen “skalsikring”, som betyder at man kan vælge at bestemte sensorer skal være aktive mens resten er slukket.

Denne funktion bruges af mange særligt om natten, så man kan sove trygt uden skulle være bange for udefrakommende. Det vil sige, at man fx aktiverer alle sensorerne/magnetkontakter på vinduerne, mens bevægelsessensorerne inde i huset er slået fra, så man frit kan bevæge sig rundt.

Stop tyven før det er for sent!

Alarmsystemer behøver ikke koste en formue. Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte deres familie og bolig, derfor tilbyder vi alarmer uden abonnement i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.HomeAlarm startede i 2006 med at sælge de allerførste HomeSecure GSM alarmer og siden da er vi vokset og mere end 25.000 danske hjem er beskyttet med en HomeSecure alarm fra os.

Vi har mange års erfaring med GSM alarmer uden abonnement og vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning i forbindelse med både køb og opsætning af alarm.

.