.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Tyverisikring

Tyverisikring

Mange hjem er i dag i farezonen for indbrud

Der sker over 100 indbrud dagligt i Danmark. Med effektiv tyverisikring kan du holde indbrudstyven ude og dine værdier inde. Tyverisikring handler ikke kun om at sikre dit hjem, men hele din familie. Med en tyverialarm fra HomeAlarm skaber den tryghed for dig og hele din familie. Alle vores alarmer er i høj kvalitet og bygger på nabohjælp-konceptet. Det betyder, at med et alarmsystem fra HomeAlarm, kan du tyverisikre dit hjem, ved at indgå et fællesskab med dine naboer for at skabe større tryghed og undgå indbrud i nærområdet.

 

Tyverisikring til ethvert behov

Hos HomeAlarm har vi 2 forskellige HomeSecure alarmmodeller: HomeSecure Smart og HomeSecure BASIC. Begge alarmer registrerer, hvis en sensor bliver udløst, så alarmerer den dermed. Straks vil alarmpanelet sende SMS og ringe op til de udvalgte telefonnumre, som er gemt i alarmpanelet, samtidig med at sirenen begynder at larme i hjemme for at stresse tyven. 

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på en af dem for at læse mere om pakken. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport her.

Beskyt familien når i sover!

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme, hvor størstedelen af de indbrud foregår om natten, mens alle i hjemmet sover. Det er en ubehagelig oplevelse at skulle vågne op til lyden af en indbrudstyv. Det er derfor vigtigt med en tyverisikring dit hjem samt din familie, mens i ligger og sover. 

Vores HomeSecure alarmer har en funktion kaldet ”Skalsikring,” hvilke betyder, at du kan slå skalsikringen til et bestemt antal sensenor, mens dig og din familie sover trygt i hjemmet. Det kan være en dør/vinduessensor, der er aktiveret, mens bevægelsessensor inde i stuen er på ”Skalsikring”, så du har muligheder for at bevæge dig frit rundt i hjemmet, mens de ydre zoner er aktiveret. 

Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledningen sidder vores support team klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte support her.

HomeSecure - Tyverisikring

Hos HomeAlarm fører vi to typer GSM-tyverialarmer. 

HomeSecure Basic

Basic alarm er en effektiv og økonomisk løsning, som kan alt det, en alarm skal kunne – netop udløse en kraftig sirene på 110dB og alarmerer til de gemte telefonnumre, hvis uheld skulle være ude. 

Basic alarmen bruger frekvensen 433M Mhz og har en rækkevidde på op til 15 meter fra alarmpanelet til de trådløse sensorer. 

HomeSecure Smart

Smart tyverialarm er en professional alarm (Wi-Fi. + GSM), der hører til den absolutte topklasse. Smart tyverialarm har flere funktioner end Basic – bl.a. så vil du få besked, hvis der skal skiftes batteri på en sensor, så der er to vejs-kommunikation. Smart tyverialarm anvender frekvensen 433 MHz og har en rækkevidde på op til 15 meter mellem hovedpanel og ud til sensorer. 

Tyverisikring med trådløse sensorer 

Med vores HomeSecure alarmsystemer kan der tilsluttes en lang række trådløse sensorer. Når en sensor bliver udløst, sender sensoren et trådløst signal til alarmpanelet, hvorefter alarmen vil armeres. I mellem tiden sender alarmpanelet en SMS og ringer op til de gemte telefonnumre.

De mest almindelige sensorer er vores Dør/vinduessensor og PIR bevægelsessensor, som også fås med kæledyrsimmunitet. Du kan også tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. Du kan se vores udvalgte Basic tilbehør her samt PRO tilbehør her.

 

 

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorer er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vindues bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer. 

PIR Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. Sensoren dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Det ved sige, at de fleste rum kan være godt dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørne under loftet f.eks. i en stue.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren og sender trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.

Har du en hund, er det også muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derhjemme, mens tyverialarmen er slået til.  

 

.