.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Tyverialarmer

Tyverialarmer

Tyverialarmer fra HomeSecure

Det er vigtigt at træffe de helt rigtige forholdsregler, hvis man vil undgå at blive endnu en af de mange i statistikken, der bliver offer for den markante stigning i antallet af indbrud. Det kan vi hjælpe dig med, for vi er specialister i tyverialarmer og har mange års erfaring i at rådgive installere tyverialarmer hos både private og virksomheder. 

For at kunne imødekomme alle ønsker og kunne løse alle opgaver indenfor tyverialarmer, bestræber vi os på altid at lagerføre et omfattende og varieret sortiment af tyverialarmer, så vi er på pletten, når du har truffet det kloge valg at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed bedst muligt med professionelt og moderne sikkerhedsudstyr.

 

Tyverialarmer til ethvert behov

Hos HomeAlarm har vi  to forskellige modeller af HomeSecures tyverialarmer, HomeSecure Smart og HomeSecure BASIC. Ens for begge modeller er, at de alarmerer ved at sende sms og ringe op til udvalgte telefonnumre, samtidig med at sirenen begynder at hyle i hjemmet for at stresse tyven. Det er muligt at sætte udendørs sirener op for at tiltrække ekstra opmærksomhed. Opmærksomhed er netop tyvens største fjende. Desuden er det muligt at tilslutte IP overvågning, så du kan følge med i, hvad der sker i dit hjem fra mobilen.

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, som passer bedst til dig. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Sådan virker vores Tyverialarmer

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med Homesecure tyverialarmer bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.


Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumentere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er hvad der kobler hele systemet sammen. Panelet tager alle signalerne fra de trådløse sensorer, og hvis en sensor bliver udløst, vil dette sende et trådløst signal til alarmpanelet. Alarmpanelet vil derefter begynde at sende SMS til de numre der er lagt ind i systemet, eller ringe ud til de numre der er lagt i systemet. Dett betyder at du år besked lige når alarmen er gået af. Så du kan gøre noget når din alarm er gået i gang i stedet for at vente på en vagtordning der kommer forsent til dit hus. 

Hos os har vi to forskellige alarmpaneler - Basic og Pro. På vores Pro har du et tastatur lige på panelet, hvilket betyder du kan deaktivere og aktivere, lige på panelet. Til vores Basic kan du købe et tastatur til så du kan tilkobe den vej igennem. der er også mulighed for at bruge fjernebetjeninger til at slå alarmen fra og til, og du kan også bruge vores App. 

I alle vores alarmer er der mulighed for skalsikring. Dette betyder du kan vælge at tilkoble dine dør/vinduessensorer, mens du er i huset. Så du kan faktisk være inde i dit hus, og hvis der så er et vindue eller en dør der bliver åbnet, vil alarmen gå igang, og du vil vide der er nogle i huset lige med det samme. 

 

Trådløse Sensorer

Hos HomeAlarm har vi et hav af trådløse sensorer. Dette betyder at du kan sikre din bolig mod flere typer uheld og ikke kun indbrud. Mest udbredt er vores dør/vindues sensor og vores bevægelsessensor, men vi har også røgalarmer, gassensorer, vandsensor mv., til at sikre dig mod andre typer uheld i din bolig. Dette er rigtig praktisk, da alarmen vil give dig besked hvis f.eks. en røgalarm er gået igang, mens du ikke er hjemme. 

Vi stræber efter at gøre det nemt og praktisk at sætte alarmsystemet op, og dette er en af grundene til at alle vores sensorer er trådløse. Dette betyder at du er fri for at trække ledninger rundt i dit hus, og at du ikke behøver at have hjælp fra en elektriker til opsætningen. Det gør også at det ser meget pænere ud, da en masse ledninger på væggene, ikke er noget der pynter. 

Dør/vinduessensorer

 

Vores sensor til døre og vinduer er delt op i to dele. En del sættes på karmen og den anden del skal sættes på vindues. I en dør/vindeussensor er der et magnetfelt mellem de to dele. Hvis dette bliver brudt mens alarmen er aktiveret vil alarmenpanelet registere dette, og dette vil sætte alarmen igang og starte sirenen. Der vil også blive kontaktet de numre der er lagt ind i alarmsystemet. 

 

Bevægelsessensorer

Vores bevvægelsessensorer registerer bevægelse på 100 grader horisontalt og 55 vertikalt. En bevægelsessensor kan mærke bevægelse 8 meter ud i rummet. Så snart en sensor vil mærke bevægelse vil den sende et trådløst signal til hovedpanelet. Dette vil sætte alarmen og sirenen igang og man vil blive kontaktet hvis man har lagt numrene ind i alarmsystemet. 

Det er også mulig at købe dyreimmune bevægelsessensorer. Denne slags kan ikke mærke bevægelse i det nederste felt og det betyder at dit kæledyr kan være i rummet når alarmen er aktiveret.

 

.