.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Tyverialarm-Uden-Abonnement

Tyverialarm-Uden-Abonnement

Mange fordele ved en tyverialarm uden abonnement

Man kan få tyverialarmer både med og uden abonnement. Der er mange fordele ved at vælge en tyverialarm uden abonnement. En af fordelene er, at du selv ejer alarmen og der ingen skjulte gebyrer er. Du kan nemt selv installere tyverialarmen og flytte rundt på den som du vil. En af de mange andre fordele er at du også kan udvide dit alarmsystem ved at tilkøbe ekstra udstyr uden at skulle spendere en formue. 

Spar penge med en HomeSecure alarm

En tyverialarm uden abonnement virker grundlæggende på samme måde som en alarm med abonnement. Forskellen er at ved en alarm med abonnement sendes et vagtfirma ud, hvis alarmen udløses og ved en alarm uden abonnement får ejeren inklusiv de selvvalgte gemte numre på alarmsystemet besked, hvis alarmen bliver udløst. Der er dog også en markant prisforskel på disse to modeller. En tyverialarm med abonnement kan hurtigt blive en dyr affære og ofte når vagtfirmaet alligevel først frem efter tyven er langt borte. Med en tyverialarm uden abonnement kan du selv, naboer eller familie hurtigt nå frem og tilkalde politiet, hvis tyven er eller har været i gang. 

Sådan virker vores Tyverialarm

Brug dit alarmsystem med et HomeSecure kamera

Med et HomeSecure alarmsystem er huset og familien godt beskyttet. Du kan endda vælge også vælge at installere HomeSecure HD IP kameraer i dit hjem. Vi sælger både indendørs og udendørs kameraer. På den måde er hele hjemmet beskyttet og du kan følge med i, hvad der foregår, selv når du er på ferie. Ligesom vores tyverialarmer er uden abonnement, så er vores kameraer også uden. Du kan kan købe så mange, du har behov for og der er ingen månedlige gebyrer eller skjulte udgifter.

HomeSecure - et fleksibelt alarmsystem

Homesecure alarmsystemer og HD IP kameraer giver dig mulighed for selv at bestemme, hvordan setuppet skal være, så det passer perfekt til din bolig. Vi har allerede sammensat fire pakker for vores to typer alarmer BASIC og PRO. Pakkerne varierer i forhold til mængden af tilbehør. Den mindste pakke er Lejlighedspakken og den største er Totalløsningen, som også indeholder et kamera. Det smarte ved en tyverialarm uden abonnement er, at man kan altid købe ekstra udstyr til alarmsystemet, hvis man fx ønsker flere eller andre sensorer. 

Vores alarmer er nemme at installere og du kan sagtens gøre det selv. Samtidig er vores alarmsystemer også nemme at betjene. Et HomeSecure alarmsystem er for alle, der vil beskytte sit hjem uden at være bundet af dyre abonnementer og aftaler. 

.