.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Traadloest-Alarmsystem

Traadloest-Alarmsystem

Køb et HomeSecure Trådløst alarmsystem

Et trådløst alarmsystem fra HomeAlarm kan du sikre din bolig mod indbrud og du undgår at skulle betale dyre løbende abonnementer til vagtselskaber, da HomeAlarms alarmer bygger på nabohjælp og du ejer selv alarmsystemet.

Vores alarm er trådløs, så du behøver ikke at trække ledninger rundt i huset og alle trådløse sensorer kører på batterier.

Vores alarmer er bygget til at kunderne selv skal kunne installere dem uden hjælp fra en alarminstallatør.

Køb en alarm hos homealarm og sikre dig selv mod ubehagelige overraskelser!

 

Nemt at købe et alarmssytem

Det er nemt at købe en alarm hos homeAlarm. Du vælger blot om du ønsker at købe en HomeSecure BAISC eller Smart alarm. Forskellen på de 2 alarmer er, at Smart alarmen har flere funktioner, som gør det nemt at bruge alarmen i større huse eller erhvervsmål, hvor mange forskellige brugere skal benytte alarmen.

For at give en nem gennemgang af vores alarmers funktioner, kan du klikke på linket nedenfor og læse om de forskellige funktioner og muligheder. Alle alarmer har mulighed for at blive udbygget med ekstra udstyr, som vandsensorer, røgalarmer, videoovervågning etc. klik på tilbehør i menuen for at se alle muligheder.

 

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.