.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Traadloes-Tyverialarm

Traadloes-Tyverialarm

Slip for kabler og ledninger med en trådløs tyverialarm

Ledninger og kabler i hjemmet er sjældent et kønt syn, det er vi hos HomeAlarm opmærksomme på. Derfor er de fleste af vores sensorer trådløse. Vi mener, at det skal være nemt at installere en alarm, som ikke fylder for meget i hjemmet. Det er vigtigt at kunne beskytte sit hjem uden skulle gå på kompromis med design og kvalitet.

Med vores trådløse tastaturer kan man nemt gemme tyverialarmens hovedpanel væk og installere tastaturer ved husets indgange. Tastaturerne kan bruges til at aktivere og frakoble alarmen - det gør man med en kode man installerer på tastaturet. Til vores PRO alarm kan man købe RFID nøglebrikker, som kan bruges til at frakoble tyverialarmen nemt og hurtigt.

Et trådløst alarmsystem for alle

Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte sit hjem og derfor er vores HomeSecure trådløse tyverialarm for alle uanset alder. Alarmsystemet er let at anvende og kan betjenes via tastatur, fjernbetjeninger, SMS og App. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledningen sidder vores support team klar til at hjælpe!

HomeSecure - trådløse tyverialarmer

Hos HomeAlarm fører vi to typer GSM tyverialarmer. Vores HomeSecure BASIC og Smart. 

HomeSecure BASIC

Vores BASIC alarm er en effektiv og økonomisk løsning, som kan alt det, som man skal kunne forvente af en alarm - netop udløse en kraftig sirene på 110 dB og alarmere til de gemte numre, hvis tyven skulle finde på at begå indbrud i jeres hjem. BASIC alarmen bruger frekvensen 433 MHz og har en rækkevidde op på til 15 meter fra alarmpanelet til de trådløse sensorer. 

Beskyt familien når I sover

Begge alarmer har også en funktion kaldet “skalsikring”, hvilket betyder at du kan tænde for et bestemt antal sensorer til, mens resten er slukket. Mange anvender denne funktion om natten. Man kan vælge at alle dør/vinduessensorer skal være aktive, men bevægelsessensorerne er slået fra. På den måde er sikret mod udefrakommende, hvis en tyv skulle finde på at komme ind gennem døre og vinduer, mens du samtidig bevæge dig frit rundt inde i huset uden at bekymre dig. 

Begge alarmer kan styres gennem vores app, hvilket betyder at du kan aktivere og deaktivere alarmen samt slå skalsikring til direkte fra mobilen. 

.