.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Trådløs Alarm

Trådløs Alarm

Undgå besværlige installationer med en trådløs alarm

Går du med tanker om at anskaffe dig en alarm, men er bekymret om installationen? Med en HomeSecure alarm er det ikke nødvendigt at skulle trække ledninger rundt i hele huset.

Alle sensorer til HomeSecures alarmer kører på batteri, så de skal bare sættes op, hvor du gerne vil placere dem. batterierne holder i 6-12 måneder afhængig af model, og du får automatisk besked, når det er tid til at skifte.

Du behøver altså ikke betale i dyre domme for en elektriker, der skal trække ledninger rundt i huset, du kan selv klare det i løbet af ingen tid.

Alle HomeSecures alarmer kan betjenes med app til Android og iOS, så du kan slå alarmen til og fra, selvom du ikke er hjemme.

 

Tyverialarm til ethvert behov

Hos HomeAlarm fører vi to alarmmodeller, HomeSecure BASIC V2 og HomeSecure Smart. Det er begge højkvalitetsalarmer, som lever op til alle EU standarder. HomeSecure BASIC V2 dækker de fleste behov, men er man lidt ekstra kræsen, har vi også HomeSecure Smart modellen, der - som navnet antyder - er en yderst professionel alarm, som har alle de funktioner, man kunne tænke sig. Smart alarmen bliver også brugt af mange alarmfirmaer, og lever derfor op til alle krav i den forbindelse.

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, som passer bedst til dig. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.

 

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.