.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

INSTALLATØRER

HomeAlarm har en række installatører tilknyttet, hvis man ønsker hjælp til opsætning og installation af alarmen. Nedenfor kan du finde alle vores installatører på danmarkskortet. Du kan også klikke på Liste og se dem i listeform. Kontakt installatøren for priser og betingelser.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

HomeSecure alarmsystemer beskytter dine værdier

Vi har ekspertise i alarmer, alarmsystemer, gsm alarm, indbrudsalarm og tyverialarm. Hos os kan du finde en alarm, der passer til dit hjem. Vores alarm har ingen månedligt gebyr eller abonnement, men du ejer din bolig alarm selv. Vi har alle former for alarmer, som alarmsystemer, tyverialarmer, alarmer, hus alarmer og sommerhus alarmer.

Så selv hvis du bor i en lejlighed eller i en stor villa, kan vi altid finde en tyverialarm, der passer til dig. Alle vore tyverialarmer har zoneinddeling (skalsikring), så du også er sikker, når du er hjemme.

Vores alarm kan du nemt selv installere uden nogen elektrikers hjælp.