.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Hvilken tyverialarm skal du vælge?

Hvilken tyverialarm skal du vælge?

Hvilken tyverialarm skal du vælge?
Dato: 2/1/2018  dkhaadmin
dkhaadmins billede
dkhaadmin

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Markedet for alarmsystemer kan være en jungle. Der er mange ting, som man pludselig skal forholde sig til, og en af tingene er: skal jeg vælge et alarmsystem med eller uden abonnement?


Et alarmsystem med abonnement

Et alarmsystem med abonnement betyder, at der er tilkoblet en kontrolcentral, som får besked, hvis alarmen er blevet udløst. De vil derefter give besked til jer, og I kan aftale, om en vagtmand skal køre ud og tjekke huset. For et alarmsystem med abonnement betales der både for oprettelse, installation og et månedligt gebyr. Og hvis det en dag skal pilles ned, så koster det også et gebyr.


Et alarmsystem uden abonnement

Et alarmsystem uden abonnement betyder, at du ejer alarmen, og der er ingen dyre månedlige udgifter. Du kan selv bestemme, hvem der skal have besked, hvis alarmen udløses - det kan være dig selv, naboer og familiemedlemmer tæt på. I langt de fleste tilfælde kan du selv eller naboer være meget hurtigere fremme ved huset og med det samme tilkalde politiet, hvis en tyv skulle være gået i fælden.

Hvad er bedst ifølge undersøgelserne: alarm med eller uden vagtfirma?

Forbrugerrådet Tænk Penge har i december 2017 foretaget en række analyser, der peger i retning af, at en ret simpel alarm sammen med nabohjælp mm. kan være det mest optimale. Læs om nogle af de markante forskelle på de to typer alarmsystemer her.


Alarm med abonnement – en dyr fornøjelse.

Forbrugerrådet Tænk Penge fortæller, at det næsten er umuligt at sammenligne priserne for alarmsystemer med abonnement, da der kun er meget begrænset information på virksomhedernes hjemmesider. Ved telefonisk henvendelse er det heller ikke muligt at få oplyst en pris. Man skal i stedet have besøg af en konsulent.

Et enkelt sted havde dog oplyst et priseksempel. Baseret på det ene priseksempel har Forbrugerrådet Tænk Penge vurderet, at en alarm med abonnement i 5 år kan give en udgift på op til 23.940 kr.

Forbrugerrådet Tænk lavede samme undersøgelse tilbage i 2012, hvor priserne endnu ikke var skjult. Dengang kostede en basis alarmpakke 25.135 kr. over 5 år.

Disse beløb er uden omkostninger til batteriskift, vagtudrykning og diverse. Samtidig er der også et gebyr for installation og nedtagning. Systemet er ikke dit, men ejes af alarmselskabet.

En alarm uden abonnement koster et engangsbeløb, og du ejer alarmen. Der er ingen løbende udgifter og ingen skjulte gebyrer til et alarmselskab, og du kan altid tage alarmen med dig, hvis du en dag flytter.


Stop tyven før det er for sent


Et indbrud tager ikke lang tid for den garvede indbrudstyv. Indbrudstyvene ved, at de skal handle hurtigt, og de har en klar strategi for, hvordan de skal gennemsøge huset for værdigenstande. Tyven er ofte allerede langt borte, før et vagtfirma kan komme ud og tjekke.

Hvis en vagt skulle nå hurtigt nok frem og tage tyven på fersk gerning, kan vagten i princippet foretage en civil anholdelse. Det er dog ikke vagtens opgave. De ringer i stedet til politiet.

Vagtens primære opgave er at få fat på en håndværker, der kan sikre det opbrudte vindue/dør, så tyven ikke kan komme ind igen.

Derfor kan det i mange tilfælde være langt mere effektivt at sørge for, at personer tæt på huset får besked, hvis alarmen udløses. Naboer, familie og venner i området kan hurtigt og nemt træde til og nå at reagere, før det er for sent.

Forbrugerrådet Tænk skriver, at i mange tilfælde vil en god ordning med nabohjælp være et bedre og langt billigere valg.


En alarm fra HomeAlarm.dk


Alarmsystemer behøver ikke koste en formue. Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte deres familie og bolig. Vi tilbyder derfor alarmer uden abonnement i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. HomeAlarm startede i 2006 med at sælge de allerførste HomeSecure alarmer, og siden da er vi vokset. Mere end 25.000 danske hjem er beskyttet med en alarm fra os. Vi har mange års erfaring med alarmsystemer uden abonnement, og vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning i forbindelse med både køb og opsætning af alarm.

- Billigere løsning
- Ingen skjulte gebyrer
- Du ejer selv alarmen
- Du kan udvide alarmen efter behov
- Du bestemmer selv, hvem der skal have besked, hvis alarmen udløses

Kilde:
https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/hus-og-have/alarmsystemer-det-faar-du-pengene/pristjek-af-privatalarmer

https://taenk.dk/test-og-forbrugerliv/hus-og-have/alarmsystemer-det-faar-du-pengene/vagtvaern-er-ikke-til-megen-nytte

 

Discussion
.