.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Højsæsonen for indbrud - Sådan sikrer du dit hjem

Højsæsonen for indbrud - Sådan sikrer du dit hjem

Højsæsonen for indbrud - Sådan sikrer du dit hjem
Dato: 12/8/2017  dkhaadmin
dkhaadmins billede
dkhaadmin

Højsæsonen for indbrud - Sådan sikrer du dit hjem

Det er vist ingen hemmelig, at julen er den absolutte højsæson for indbrud. I vinterhalvåret er der mørkt og mange er bortrejst, det giver tyven ro til at arbejde fred. Heldigvis er der mange ting, som man selv kan gøre for at sikre hjemmet mod indbrud.

Vi har samlet en række tips til, hvordan du gør hjemmet klar til de mørke juledage. 

Sørg for at de rette får besked, hvis alarmen udløses

Aktiver din alarm inden du forlader huset. Inden da så husk at indstil naboernes telefonnummer i alarmsystemet, så de også får besked, hvis alarmen går. I de fleste tilfælde kan naboen nå hurtigt frem til huset og få tilkaldt politiet, hvis det er nødvendigt.

Alarmmærkater skræmmer tyven væk

Sørg for at alarmmærkaterne er synlige på vinduer og døre, så tyven ved, at hjemmet er sikret med alarm. Du kan kan altid finde flere alarmmærkater på vores hjemmeside her.

Skræm tyven væk med larm og lys

Supplér med en udendørs sirene, der både lyser og alarmer. Vi har udendørs sirener til Basic alarmen og den nyeste PRO alarm.

Følg med fra mobilen

Hold øje fra mobilen. Mange vælger at anskaffe sig et kamera, så de kan holde øje med huset, når de ikke er hjemme. Vi har både indendørs og udendørs kameraer, der filmer i skarp fuld HD og som både har nattefunktion og bevægelsesdetektor. Se vores udvalg af IP HD kameraer her.

Lad opvasken stå og gem haveredskaberne væk

Lad gerne lidt opvask eller service stå fremme, så det ser ud til, at der er nogen hjemme. Lås gerne værktøj og haveredskaber inde, så tyven ikke kan bruge det til indbrud.

Nabohjælp

Lav aftaler med dine naboer om, at de holder øje med jeres hus. Lad naboen parkere I jeres indkørsel. Hvis I er bortrejst, kan I aftale, at de også bruger jeres skraldespand, det indikerer nemlig, at der er nogen hjemme.

 

Brug for råd og vejledning? Kontakt os endelig!

Husk, at du altid kan ringe til HomeAlarm, hvis du har de mindste problemer med at få din alarm gjort juleklar eller hvis du har brug for vejledning i forbindelse med køb af alarm.

Til sidst er der kun at ønske alle en glædelig indbrudsfri jul og godt nytår!

Discussion
.