.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

GSM alarmer vs WiFi alarmer

Dato: 11/13/2017  dkhaadmin
dkhaadmins billede
dkhaadmin

GSM alarm vs WiFi alarm

Der er mange forskellige typer alarmer på markedet, og det kan hurtigt blive uoverskueligt som forbruger at danne sig et overblik over de mange løsninger.

De seneste år er markedet for elektronik blevet fyldt med nye ”Smart Home” produkter, og det gælder også markedet for sikkerhed og alarmsystemer. På markedet for alarmsystemer er der kommet WiFi alarmer, som står til at skulle erstatte de tidligere GSM alarmer.

Overgangen har ikke været så nem for de første Smart Home produkter, og I mange tilfælde står kunderne, som er hoppet med på bølgen, med en alarm som lover en hel masse, men som i sidste ende er ustabil og klodset og på ingen måde giver den tillid, som kunden er blevet lovet.

Ustabil forbindelse skaber utryghed

Problemerne opstår når alarmen kobler på husets WiFi. Vi kender alle ustabiliteten ved vores egne internetforbindelser, og det er ikke anderledes for alarmerne.

Er der udfald hos din udbyder, går dit WiFi signal ned, eller er alarmens server offline, får du ikke besked når der er indbrud i dit hus.

Nogle WiFi alarmer har prøvet at løse dette problem ved at have et SIM-kort installeret i alarmen, som så kan sende 1 SMS til 1 nummer, hvis internettet går ned.

Denne løsning har desværre vist sig at være meget usikker, da alarmen selv skal afgøre, om internettet er oppe eller nede - lykkes dette ikke, bliver der heller ikke sendt nogen SMS!

Beskyt dit hjem med en GSM alarm

GSM alarmerne er fortsat den absolut mest stabile løsning som alarm, da de har indbygget GSM-modul i alarmen, som sender SMS beskeder og ringer op ved alarm. Ofte er der to eller flere mobile antenner i et område, som sikrer konstant signal.

WiFi alarmerne er på nuværende tidspunkt for ustabile, og vi vil fortsat anbefale GSM alarmer som den mest sikre løsning.

Se vores store udvalg af HomeSecure GSM alarmer her.

Discussion