.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Sms-Alarm

Sms-Alarm

SMS Alarm - Effektiv Beskyttelse af Hjemmet

Hos homealarm.dk er vi din professionelle samarbejdspartner, når du har brug for en SMS alarm, som du kan regne med.

Vi forhandler masser af spændende produkter indenfor SMS-alarm og GSM-alarm, og da vi løbende opdaterer vort sortiment, kan du være sikker på, at vi altid har de nyeste og mest avancerede GSM-alarmer i vort store udvalg. 

Beskyt Dit Hjem Med en SMS Alarm

Du kan gøre meget for at undgå, at netop du bliver udsat for indbrud. Med en trådløs HomeSecure alarm mindsker du risikoen for at blive udsat for indbrud. Så snart en sensor bliver udløst, larmer alarmens sirene med 110db og sender SMS og ringer op så hjælp kan tilkaldes hurtigt.

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, som passer bedst til dig. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Få en SMS Alarm, som Passer til Dine Behov

Vi er specialister indenfor SMS alarmer, og vi udvælger dé alarmer, som vi vil have repræsenteret i vor butik med meget stor omhu. Hos os finder du udelukkende godkendte produkter, som du kan have tiltro til, og det betyder naturligvis, at det er alarmer, der stammer fra de førende producenter.

Det er også muligt at supplere SMS alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

SMS alarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.