.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Privatalarmer

Privatalarmer

Privatalarmen fra HomeAlarm

Der er intet værre end at føle sig utryg i sit eget hjem, fordi man frygter indbrud. Har du en nabo, familie eller venner, som måske har været igennem denne ubehagelig oplevelse, så ved du aldrig om du bliver den næste. 

Med en privatalarm fra HomeAlarm kan du nemt og billigt sikre dit hjem imod indbrudstyve. Derudover, så slipper du for at betale for dyre abonnementer til vagtfirmaer, som i mange tilfælde først er fremme når tyven er væk.

Alle vores privatalarmer er i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Ikke nok med at alarmen stresser indbrudstyven i akten, men den nedsætter også risikoen for, at tyven overhovedet vælger din bolig at bryde ind i. 

HomeAlarm tilbyder en privatalarm, som fungerer efter nabohjælp-konceptet, hvor der er muligheden for at gemme op til 10 telefonnumre på f.eks. din nabo, familie og venner tilkobles til alarmen, hvis uheldet skulle være ude. 

Kom indbrudstyven i forkøbet med en privatalarm i dag. 

En privatalarm kan være et vigtigt sikkerhedsberedskab for, at du kan føle dig tryg, når du er på ferie eller såvel som, når du er hjemme. Hold tyven på afstand med en topklasse privatalarm, der har mange funktioner og nemt at betjene i dagligdagen. Hos HomeAlarm har vi to forskellige alarmmodeller: HomeSecure Basic og HomeSecure Smart. Begge alarmer kan det essentielle, som en alarm skal kunne, nemlig starte en kraftig sirenen i tilfælde af, at alarmen udløses. 

Basic alarmen anvender frekvensen 433 MHz, hvilket betyder, at den har en rækkevidde fra hovedpanelet og ud til sensorerne på op til 15 meter, hvor Smart alarmen anvender 433MHz (GSM + WiFi), og har en rækkevidde på op til 15 meter. 

Vælg en af vores privatalarmer og få den bedste pris uden abonnement. 

Beskyt Dit Hjem Med en Privatalarm

HomeSecure går ind og effektivere dit hjem. Med alle vores tilbehør, har du muligheden for at gøre dit hjem meget mere sikkert. Med en trådløs HomeSecure alarm mindsker du risikoen for at blive udsat for indbrud. Det fungerer således, at når en sensor bliver udløst, larmer sirenen med 110db og sender SMS samt ringer op til samtlige telefonnumre, der er gemt i alarmen, så hjælp kan tilkaldes hurtigt.

Privatalarm indeholder

Alarmpanelet

Dette er hovedpanelet, som styrer hele alarmsystemet. Bevægelsessensor, Dør/vinduessensor, røgalarm og andre sensorer er tilkoblet til alarmpanelet. Når en sensor bliver udløst, sender sensoren et trådløst signal til alarmpanelet, hvorefter alarmen vil alarmeres. I mellem tiden sender alarmpanelet en SMS og ringer op til de gemte telefonnumre. 

Uanset hvilken privatalarmer du vælger, så får du et komplet alarmsystem, der både er præventivt og effekt for at sikre dig, din familie og bolig imod indbrud. Vi har 2 forskellige modeller, en BASIC og en PRO alarm.

Skalsikringen er standard i alle vores alamsystemer. Funktionen gør, at du kan have dør/vinduesenssor aktiveret mens du ligger og sover. 

Forskellen på de 2 modeller ligger i funktioner og udvidelses muligheder. Du kan læse mere om de 2 alarmer her.

Trådløse Sensorer

Vælg de sensorer som passer bedst til dit behov. Bor du i et hus med kælderdør og mange vinduer, så kan du med fordele vælge vores PRO eller Basic privatalarmen, hvor der er muligt at tilkoble et antal af forskellige sensorer til alarmpanelet. På BASIC-alarmen kan der tilsluttes op til 99 zoner, hvor PRO-alarmen kan der tilsluttes op til 32 trådløse sensorer, som kan navngives. 

De mest almindelig er PIR bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. 

Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset. 

Dør/vinduessensorer

Vores dør/vinduessensorerne er todelte. Den ene er sender, som sættes på karmen, mens den anden er magneten, som sættes på døren eller vinduet. Lige så snart en ubudne gæst åbner døren eller vinduet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender signalet til alarmpanelet, som straks alarmerer.

PIR Bevægelsessensorer

PIR sensor registrerer bevægelse i området foran den og sender et signal til alarmpanelet. Området som dækkes af PIR sensor er 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Sensorer strækker sig ca. 8 meter ud i rummet. Placer du sensoren i hjørnet under loftet i stueen, vil du være i stand til at dække et stort område. Har du et kæledyr i huset, er det muligt at få PIR bevægelsessensor, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af følerummet, så din hund kan gå frit i hjemmet, mens tyverialarmen er slået til.

.