.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Privatalarm-Uden-Abonnement

Privatalarm-Uden-Abonnement

Køb en privatalarm uden abonnement hos HomeAlarm

Alle skal have mulighed for at beskytte og sikre deres hjem mod indbrud og uheld, derfor sælger vi privatalarmer uden abonnementer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Et effektivt alarmsystem og et stærkt naboskab er fundamentet for et sikkert hjem. Med en HomeSecure privatalarm kan du indkode din families og naboers telefonnumre på alarmpanelet, så de også vil få besked, hvis alarmen udløses.

Naboer kan være langt hurtigere fremme end et vagtfirma. De kan med det samme tjekke huset og kontakte politiet, hvis det er nødvendigt. Et vagtfirma vil oftest først være fremme, når tyven er langt borte.

Beskyt dit hjem med en privatalarm

Vores alarmsystemer passer til alle typer hjem. Vi har både pakker til lejligheder, huse, villaer og så vores store totalløsning, der også indeholder et kamera. Med et HomeSecure alarmsystem kan du udbygge og tilpasse det, så det passer til din bolig. Vi har en lang række sensorer og tilbehør, som du kan bruge til din privatalarm. Vores mest almindelige sensorer er pir bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer, men vi har også vandsensorer, gassensorer, røgsensorer, udendørs sirener mv. Med et alarmsystem fra HomeAlarm kan du beskytte dit hjem mod alle slags uheld.

Slip for dyre abonnementer med en HomeSecure privatalarm

Alarmsystemer med abonnementer kan hurtigt blive en dyr affære. Det er svært at gennemskue priserne og det kan hurtigt blive dyrt, hvis du vil udbygge dit system eller skal have det ned igen ved fx flytning. Hos HomeAlarm kan du se, hvad du betaler for og det er dig, der ejer produkterne - hos os får du en privatlarm uden abonnement. Den eneste løbende udgift der vil være er til de få sms-beskeder og opkald, som alarmpanelet foretager.

Et stærkt netværk skaber tryghed

Hos HomeAlarm tror vi på effekten af nabohjælp kombineret med en privatalarm af høj kvalitet. Hvis tyven kan se, at I står sammen i kampen mod indbrudstyve, og at I har beskyttet jeres hjem med en HomeSecure alarm, så vil han hurtigt komme på andre tanker. Det vil være risikabelt at begå indbrud i jeres nabolag, da chancen for at blive opdaget er stor. Hvis tyven dog alligevel skulle have mod til at prøve, så vil du selv, dine naboer og familie få besked og opkald så snart alarmen udløses. I kan hurtigt tjekke huset og kontakte politiet, hvis det er nødvendigt.

Brug en app til din HomeSecure privatalarm

Vores HomeSecure alarmer har deres egen app, som du kan bruge til at slå alarmen til eller fra og samtidig foretage en række indstillinger. Det betyder, at du kan styre alarmen selvom du ikke er hjemme. Det kan være smart, hvis dit barn kommer hjem fra skole, men har glemt fjernbetjeningen, der også kan bruges til alarmen eller adgangskoden, der kan bruges til tastaturet. Funktionen kan også bruges i andre sammenhænge, hvis du skal give nogen adgang til din bolig midlertidigt fx rengøringshjælp, håndværkere mm. 

.