.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Privatalarm

Privatalarm

Privatalarm

Gør dit hjem sikkert med en privatalarm fra HomeAlarm. Stadigt flere statistikker bekræfter den opfattelse mange af os har, nemlig at der er sket en stigning af indbrud og tyverier i vore hjem. Hos HomeAlarm finder du et stort og spændende udvalg indenfor privatalarmer, som kan være med til at gøre det umuligt for tyven at stikke af med dine smykker, dyre anlæg, unikke malerier, osv. 

Privatalarm til ethvert behov

Vi har gennem mange år specialiseret os i at udvælge de bedste produkter fra nogle af de førende producenter indenfor dette meget interessante marked, som vi så tilbyder vore kunder i vor butik. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, og derfor er vi stolt af vort sortiment. For os er kundeservice og rådgivning et centralt punkt i vort forretningskoncept, og dermed er du som kunde garanteret en optimal løsning.

Beskyt Dit Hjem Med en Privatalarm

Der er en opfattelse af, at antallet af indbrud i private hjem i Danmark er stigende, og mange statistikker bekræfter dette. Hos flere af os bliver denne opfattelse til en reel frygt for, at det kan og vil ske for os, og det kan udvikle sig til en følelse af afmægtighed. Her er det vigtigt at forstå, at det ikke behøver at udvikle sig på denne måde, at man faktisk selv kan gøre meget, for at gøre sit hjem så sikkert, som overhovedet muligt. Med en trådløs HomeSecure alarm mindsker du risikoen for at blive udsat for indbrud. Så snart en sensor bliver udløst, larmer alarmens sirene med 110db og sender SMS og ringer op så hjælp kan tilkaldes hurtigt.

Privatalarmen indeholder

Alarmpanelet

Kontrolcentret, som styrer hele alarmsystemet. PIR, Dørsensorer, røgalarm og andre sensorer er koblet til alarmpanelet, når en sensor udløser en alarm, sender alarmpaneltet en SMS eller ringer op.

Vælg din privatalarm efter behov. Vi har 2 forskellige modeller, en basic og en pro. forskellen på de 2 modeller ligger i funktioner og udvidelses muligheder. læs om de 2 alarmmodeller og vælg den som passer bedst til dine behov.

 Skalsikring er standard i alle vores alarmsystemer. Det er den funktion som også kendes som nattilkobling. funktionen gør at du kan have dør- og vinduesensorer aktiveret mens du opholder dig i hjemmet, uden alarm alarmen aktiveres.

Trådløsesensorer

Vælg de sensroer som passer bedst til dit behov. Bor du i et hus med kælderdør og mange vinduer, kan du med fordel benytte dig af glassensorer. Røgalarm bør være standard for alle alarminstallationer, røgalarmen sender besked til hovedpanelet som så sender SMS eller ringer op, i tilfælde af brande eller røgudvikling. Bor du i et hus med dybe kældre som ligger lavt i landet, kan du med fordel installere vandsensorer, som vil give alarm i tilfælde af et vandrør sprænger eller andet tilfælde af oversvømmelse. Læs om de mange muligheder med vores alarmer under produkterne til venstre i menuen.

Dør- og vinduessensorer

Dør og vinduessensorene består af 2 dele. En påsættes døren, den anden påsættes dørkarmen. Når de 2 dele trækkes fra hinadne, eksempelvis når en dør eller et vinde åbnes, sendes en besked til alarmsystemet, som med det samme aktivere alarmsirenen og sender SMS eller ringer op til ejeren.

PIR sensor

PIR sensor dækker området foran sensoren. PIR sensor registrerer bevægelse og sender signal til alarmpanelet. Området som dækkes af PIR sensor er 100 grader horsiontalt og 55 grader vertikalt. Sensorer strækker sig ca. 8 meter ud i rummet. Placer du sensroen i hjørnet af eksempelvis en stue, vil du være istand til at dække et stor område.

Ved den mindste bevægelse, sender PIR sensoren et signal til alarmpanelet, som efterfølgende starter sirene, sender SMS eller ringer op. Skulle du have en hund i huset, kan du med fordel købe en af vores dyrimmune PIR sensroer. Disse sensorer muligør, at du kan have aktiveret hele alarmsystemet mens hunden bevæger sig uforstyret rundet i huset. Registrerer sensoren et menneske, vil alarmen automatisk aktiveres. Det er kun den nedereste del af sensoren, der er dyrimmun, og derfor vigtigt at man installerer PIR sensoren i den korrekte højde.

.