.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Privat Alarm

Privat Alarm

Privat alarm - Beskyt dit hjem effektivt og nemt

Der er ingen tvivl om, at det er en tillidssag at købe en privat alarm til boligen, ganske enkelt fordi der er så mange følelser involveret, når det handler om risikoen for mulig indbrud og tyveri. Tanken om, at der er en eller flere vildt fremmede, der kan finde på at bryde sind og invadere ens privatsfære, er ganske enkelt meget grænseoverskridende for mange af os. Det udgør både en fare for vor psykiske og fysiske velbefindende, og det vil vi naturligvis gerne undgå. Og det kan du, nemt og effektivt, hvis du handler din privat alarm her.

Beskyt Dit Hjem Med en Privat Alarm

Hvis du har brug for en privat alarm, som du kan føle dig tryg ved, så er Homealarm.dk et virkeligt godt valg. Vi er specialister indenfor private alarmer, og det betyder, at du kan være sikker på, at vi udelukkende forhandler produkter af meget høj kvalitet og funktionalitet. Her finder du ganske enkelt nogle af de bedste alarmer på markedet, i alle typer og størrelser og kun til én pris - nemlig altid den bedste!

 

Trådløs privat alarm = Nem Opsætning

Med en trådløs privat alarm kunne det ikke være lettere. Først kodes de enkelte sensorer til alarmen, som du ønsker det, og derefter er det blot at hænge sensorerne op på deres plads, uden at der skal trækkes ledninger. Det kunne ikke være lettere. Vi sidder også klar ved supporten til at hjælpe, hvis der skulle være de mindste problemer eller spørgmsål.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.