.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Pir

Pir

Beskyt hjemmet med en PIR bevægelsessensor

En pir bevægelsessensor er en effektiv sensor, der nemt kan kobles op med dit alarmsystem Hvis en bevægelsessensor registrerer bevægelse foran sig, vil den sende et trådløs signal til alarmpanelet, som straks udløses og starter sirenen. Alarmpanelet vil sende SMS og ringe til de gemte numre. 

Bevægelsessensorer

Alle vores sensorer er trådløse og de nemt installeres i hjemmet. Vores pir sensorer rækker op til 10 meter ud i rummet og har en horisontal synsvinkel på 110° og 60° vertikalt. Du kan med fordel montere sensoren i et hjørne og dermed dække hele rummet. 

Du kan altid udbygge dit alarmsystem med ekstra sensorer senere hen. Det gælder både vores pir bevægelsessensorer, dør/vinduessensorer, røgsensorer, gassensorer mv. Det betyder, at du altid kan tilpasse dit alarmsystem, så du har de helt rigtige sensorer, der passer til dig og din bolig. 

Bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet

Hos HomeAlarm sælger vi både almindelige pir bevægelsessensorer og pir bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet til både vores HomeSecure Basic og vores HomeSecure Smart. Med et HomeSecure alarmsystem fra HomeAlarm er hele familien beskyttet - også de firbenede!

En bevægelsessensor med kæledyrsimmunitet sørger for at dit kæledyr kan bevæge sig frit rundt i hjemmet samtidig med, at du er beskyttet mod indbrud. Så kan du roligt forlade hjemmet uden at bekymre dig. 

HomeSecure Alarmsystemer

Med en HomeSecure alarm kan du sikre dit hjem mod indbrud uden at skulle betale en masse penge til dyre vagtordninger, som alligevel ikke når frem før tyven er langt borte. Med vores HomeSecure alarmer kan du registrerer telefonnumre som alarmen skal ringe eller sende SMS til, hvis den udløses. På den måde kan du selv, familie, venner eller naboer hurtigt reagere og nå frem, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Naboer vil kunne nå langt hurtigere frem end vagtfirmaer, og de vil kunne tilkalde politiet med det samme, hvis det skulle være nødvendigt.

Tyverialarmens trådløse sensorer

Du kan tilslutte en lang række trådløse sensorer til din HomeSecure alarm. Alle sensorerne sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, derefter vil alarmen straks blive udløst. 

Der er en række forskellige sensorer, du kan tilslutte dit alarmsystem. De mest almindelige sensorer er vores dør/vinduessensorer og pir bevægelsessensorer, som også fås med kæledyrsimmunitet. Du kan også tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. så du kan beskytte dit hjem mod alle typer uheld. 

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorerne er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden installeres på selve døren eller vinduet. Når en dør eller et vindue åbnes og det magnetiske felt brydes, sender sensoren et trådløst signal til alarmpanelet, som straks udløses.

Bevægelsessensorer

Pir bevægelsessensorer registrerer bevægelse foran sig og rækker op til 10 meter ud i rummet. Sensorerne dækker 110° og 60° vertikalt. 

Så snart tyven bevæger sig ind i rummet vil bevægelsessensoreren registrerer det og sende et trådløst signal til alarmpanelet, der straks vil udløse alarmen. 

Hos HomeAlarm har vi både bevægelsessensorer med og uden kæledyrsimmunitet. Det betyder at hele familien er beskyttet - selv de firbenede. 

 

.