.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Om os

Om os

Kvalitetsalarmer siden 2006

Vi har hos HomeAlarm solgt alarmsystemer af højeste kvalitet siden 2006. Vi sætter en ære i at yde den bedste service for vores tusindvis af kunder.
Vi rådgiver, inden du køber, så du får nøjagtig det, du har brug for for at beskytte dit hjem optimalt.

Gennemsigtige priser uden uoverskuelige abonnementer

Noget af det, som motiverede os til at starte HomeAlarm, var det uigennemsigtige marked for tyverialarmer hos de store alarm- og vagtselskaber.

Hos HomeAlarm betaler du een gang og du ejer alarmen. Det eneste alarmen koster derefter, er den smule sms'er og opkald den foretager. Ingen uforståelige kontrakter. Enkelt, nemt og sikkert!

Kundeservice er vores førsteprioritet

Hos HomeAlarm køber du sikkerhed. Derfor er det også utroligt vigtigt, at du får det rigtige produkt. Du kan altid kontakte vores salgsafdeling for at få råd og vejledning i forbindelse med alarmkøb. Se mere på vores supportside.

Hvis du har problemer i forbindelse med opsætningen eller driften af din alarm, står vi naturligvis også altid til rådighed. Ring til os i vores åbningstid, skriv en email eller brug vores chatservice og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få det hele til at køre, som det skal.

.
.

Hvem er vi?

Jens Henne Hansen
Administrerende Direktør
TEL
60860043
E-mail
jhh@homealarm.dk
Niels Krogsgaard Eskildsen
Regnskabschef
TEL
36964880
E-mail
regnskab@homealarm.dk
Steffen Suuronen
Salg & Support
TEL
60860043
E-mail
ss@homealarm.se
.

HomeSecure alarmsystemer beskytter dine værdier

Vi har ekspertise i alarmer, alarmsystemer, gsm alarm, indbrudsalarm og tyverialarm. Hos os kan du finde en alarm, der passer til dit hjem. Vores alarm har ingen månedligt gebyr eller abonnement, men du ejer din bolig alarm selv. Vi har alle former for alarmer, som alarmsystemer, tyverialarmer, alarmer, hus alarmer og sommerhus alarmer.

Så selv hvis du bor i en lejlighed eller i en stor villa, kan vi altid finde en tyverialarm, der passer til dig. Alle vore tyverialarmer har zoneinddeling (skalsikring), så du også er sikker, når du er hjemme.

Vores alarm kan du nemt selv installere uden nogen elektrikers hjælp.

.

Søgeord på vores webshop