.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Komplet-Alarmsystem

Komplet-Alarmsystem

Komplet Alarmsystem fra HomeSecure

Mange har den fejlagtige opfattelse, at man skal være ekspert inden for området, hvis man selv skal kunne finde ud af at installere et komplet alarmsystem, men sådan forholder det sig slet ikke, hvis man vel at mærke handler kvalitetsalarm hos en professionel leverandør. Når man vælger at købe sit alarmsystem hos HomeAlarm, er man sikker på at få et lødigt og effektivt produkt, der er så nemt at installere, at alle kan være med.

Med et komplet alarmsystem fra HomeSecure kan du nemt og billigt sikre dit hjem imod indbrudstyve. Og så slipper du for at betale for dyre vagtordninger. 

Alarmsystem til ethvert behov

Udgangspunktet er, at alle helt almindelige mennesker skal have mulighed for at få et komplet alarmsystem til en rigtig god pris, og at det skal være enkelt og hurtigt selv at installere den, så man kan få den bedste beskyttelse mod for eksempel tyveri eller brand her og nu. Handler man hos HomeAlarm, handler man i høj grad med professionelle folk, der sætter barren højt.

Sådan virker vores alarmsystem

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumentere en eventuel indbrudstyv.

Alarmsystemets komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.