.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Koeb-Alarm

Koeb-Alarm

Er du på udkig efter en alarm?

Søger du et alarmsystem, der kan sikre din bolig, både når du er på farten og hjemme? Hos HomeAlarm.dk finder du et alarmsystem, der netop er til dette formål. Det vil øge sikkerheden i dit hjem og skabe tryghed for dig og din familie.

Alle vores alarmer er gennemtestede og er en af de absolutte bedste alarmer på det danske marked. De kommunikerer via GSM netværket – hvilket betyder, at har muligheden for at gemme op til 10 telefonnumre. Det kan din familie, venner eller naboer, der får SMS beskeder og opkald, hvis uheld skulle være ude. 

 

Kom tyven i forkøbet med en HomeSecure Alarm

Med HomeSecure alarm får du et effektivt alarmsystem, der øger sikkerheden i dit hjem og skaber tryghed for dig og din familie. Du vil være ét skridt foran tyven, blandt andet fordi langt de fleste tyve i dag fortsat klipper telefonstikket over i et forsøg på at deaktivere alarmen – hvilket det ingen indflydelse vil have med en alarm fra HomeAlarm. 

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, som passer bedst til dig. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores supportafdeling her.

 

Tyverialarm til ethvert behov

Hos HomeAlarm har vi 2 forskellige alarmmodeller: HomeSecure Smart og HomeSecure BASIC. Ens for alle er, at de alarmerer ved at sende sms-beskeder og ringe op til de udvalgte telefonnumre, samtidig med at sirenen begynder at hyle i hjemmet for at stresse tyven. Det er muligt at sætte et indendørs IP-kamera, så du kan overvåge alt det, der sker i hjemmet. Med et kamera overvågning og et alarmsystem fra HomeAlarm gør, at er på forkant med tyven, så du har både øjne og ører i din bolig, selvom du måske er mange kilometer væk.

Du kan læse mere om vores udvalg af IP-kamera her.

Køb alarm hos HomeAlarm - Dag til dag levering!

Undgå fastnetsystemer, som er nemme at sabotere - køb i stedet en GSM-alarm fra HomeAlarm, som er et smart system, der advarer dig, din familie og naboer på SMS via mobilnetværket. Vælg din pakke der passer til dig her og få den leveret næste dag! 

Alarmpanelet og trådløse sensorer

Alarmpanelet er systemets hjerne. Hvis en sensor bliver udløst, sender den et trådløst signal til alarmpanelet, som straks udløser alarmen. Alarmpanelet sender derefter SMS til alle de gemte telefonnumre og begynder derefter at ring op i rækkefølge. 

De er en lang række sensorer, som er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelig er bevægelsessensor og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer mv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for ledninger rund i huset. 

Dør/vinduessensorer og bevægelsesensor

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.