.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

IP-Kamera

IP-Kamera

Hold øje med dit hjem med IP-Kamera

Hos HomeAlarm sælger vi ikke kun HomeSecure alarmsystemer, men også HomeSecure IP kameraer. Med et HomeSecure IP kamera kan du altid holde øje med dit hjem uanset, hvor du er i verden. Du kan bruge både din smartphone eller browser til at tilgå kameraet, så du altid kan holde øje med, at alt er som det skal være. Du kan også ændre indstillinger og fjernstyre optagelser gennem din smartphone eller browser.

Videoovervågning er det perfekte supplement til en alarm. Hvis alarmen udløses kan du med det samme logge ind på kameraet og se, hvad der foregår i hjemmet. Hos HomeAlarm sælger vi både indendørs og udendørs kameraer, på den måde kan du holde øje med alt, hvad der foregår. 

Kameraer og videoovervågning skræmmer tyven væk

Når du køber et HomeSecure IP kamera hos os får et et præventivt overvågningsskilt med i pakken. Hvis tyvene kan se, at der et kamera i huset, vil de hurtigt blive afskrækket, da de kan se, at der er stor risiko for, at de bliver opdaget.

Hvis tyven alligevel skulle komme ind, så er videoovervågningen klar til at filme. Gode billeder fra videoovervågningen vil hjælpe politiet i deres jagt på tyven!

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

 

Det rigtige alarmsystem til din bolig

Med en HomeSecure alarm fra HomeAlarm kan du altid udbygge og tilpasse systemet, så det passer til dig og din bolig. Vi sælger både alarmsystemer, en lang række sensorer og IP kameraer. Når man køber et HomeSecure alarmsystem er hele hjemmet beskyttet.

Vi har flere forskellige typer sensorer, som du kan opkoble til vores alarmsystemer. Vi har dør/vinduessensorer, pir bevægelsessensorer, gassensorer, røgsensorer, vandsensorer mv.

 

Videoovervågning giver tryghed i hjemmet

Det er vigtigt, at man er tryg i sit eget hjem og kan beskytte sin familie og bolig mod indbrud. For at øge denne tryghed vælger mange at installere et alarmsystem og videoovervågning i deres bolig. Med et HomeSecure overvågningskamera kan du altid holde øje med, hvad der er foregår i hjemmet - selv når du er ferie! 

HomeSecure IP HD indendørs kamera

Hos HomeAlarm har vi to typer indendørs kameraer i vores sortiment. Begge kameraer optager i knivskarp 1080 HD kvalitet. Vores ene model kan roteres og styres gennem en app eller din browser, så du altid kan tjekke, at alt er som det skal være.

HomeSecure Indoor plus

.