.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Ip-Camera

Ip-Camera

Overvåg dit hjem med et HomeSecure IP-Camera

Med et IP-Camera vil du via din smartphone kunne se live stream fra dine kameraer eller tage billeder og gemme dem på din smartphone.

Et IP-camera kan også indstilles til at sende billeder til din e-mail adresse så snart kameraet registrere bevægelse.

Kameraet fungere perfekt i kombination med et alarmsystem fra HomeSecure. Når alarmen lyder vil du via din smartphone kunne overvåge dit hjem, så snart du ser en udbuden gæst bevæge sig på dit kamera, vil du kunne tilkalde hjælp.


Et IP-camera fra HomeSecure er en effektiv måde at sikre sit hjem på. Kameraet tilsluttes internettet og du kan nemt via app eller PC/MAC følge med i alt hvad der sker i hjemmet.

En bolig installeret med IP-camera har sjældent interesse for en indbrudstyv, da han ved han bliver optaget på video. Dette stresse og og nesætter risikoen for at netop dit hus bliver brudt ind i. 

Kameraet er nemt at installere og medfølgende danske manual gør det nemt at sætte op. Appen installeres på minuttter og kameraet findes nemt via dit WIFI eller QR kode printet på kameraet.

Vores app understøtter både iPhone og Android smartphones.  
 

IP-camera både indenfor og udenfor

Vores IP-cameras kommer i 2 forskellige modeller, et til indendørs brug og et til udendørs brug. Udendørskameraet er fixeret i en vandsikker indpakning, kameraet har indbygget infrarødsensor som gør det velegnet til at filme om natten. Indendørskameraet er lidt mere fleksibelt, i forhold til udendørskameraet, da det giver mulighed for 360 graders panorering.

Nedenfor har vi listet de forskellige løsning med IP-camera man kan købe hos os, klik på de enkelte modeller for at få detaljeret overblik over mulighederne, og kontakt gerne vores kunde support, hvis du har spørgsmål til brug eller opsætning.

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.