.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Indbrudsalarm

Indbrudsalarm

En indbrudsalarm mindsker risikoen for ubehagelige overraskelser

Indbrud er desværre blevet så udbredte i Danmark, at alle bør overveje af indbrudssikre sit hjem. Hvis man har installeret en inbrudsalarm, er der en dokumenteret mindre risiko for, at det kommer til at gå ud over dig næste gang.

Alarmen virker på den måde, at du installerer bevægelsessensorer i de vigtigste rum og gennemgange samt magnetkontakter på udsatte døre og vinduer. 

Hvis en af sensorerne bliver udløst, går alarmen straks igang, sirenen begynder at hyle og der sendes SMSer og opkald ud til op til 10 kontaktpersoner.

Det hele er nemt og hurtigt at sætte op, og alle sensorer kører på batteri, så du slipper for at trække ledninger.

 

Skræddersy din indbrudsalarm

Hos HomeAlarm har vi mange forskellige pakker at vælge imellem afhængig af størrelsen på dit hjem. I en lejlighed er det f.eks. sjælden nødvendigt med mere end en enkelt bevægelsessensor og en magnetkontakt til indgangsdøren (medmindre man bor i stueplan med flere indgange). Bor man i en stor villa, kan det derimod være nødvendigt med adskillige bevægelsessensorer og magnetkontakter. Alle alarmpakker kan naturligvis udbygges med ekstra tilbehør, hvis det skulle være nødvendigt. HomeSecure har desuden to forskellige alarmmodeller, HomeSecure PRO og HomeSecure BASIC, du kan læse mere om forskellene mellem de to modeller her.

Klik på alarmpakkerne nedenfor for at se alle valgmuligheder og læse mere om alarmerne. Har du brug for hjælp, kan du chatte med os i åbningstiden eller kontakte os her.

Sådan virker en indbrudsalarm

Konceptet går ud på, at man i stedet for at punge ud i dyre domme for vagtordninger, der alligevel først er fremme, når tyven er længe borte, så bruger man sit lokale netværk. Hvis alarmen bliver udløst, vil den sende SMSer og ringe op til op til 10 kontaktpersoner. Disse kontaktpersoner kan være naboer, venner eller familie, som kan være fremme hurtigt og undersøge sagen. De kan så se, om det er nødvendigt at tilkalde politiet. Denne slags lokalnetværk er utroligt værdifulde i kampen imod indbrudstyve. 

Når alarmen bliver udløst, sætter den også gang i sirenen, som larmer med 110dB. Det er nok til, at det er meget ubehageligt at opholde sig i nærheden. Det er muligt at opsætte både indendørs og udendørs sirener, så de både skræmmer tyven væk og tiltrækker opmærksomhed fra naboer og forbipasserende.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmen består af en række komponenter, hvor alarmpanelet er den centrale enhed, hvor alle andre komponenter registreres. Hvis en sensor bliver udløst, aktiverer det straks alarmen, som begynder at hyle med sirenen og sender SMS og opkald til alle kontaktpersoner.

Det er også alarmpanelet, som gemmer alle indstillinger som f.eks. forsinkelse, alarmeringstid osv. Der er to alarmmodeller, HomeSecure BASIC og HomeSecure Smart.

Alarmpanelet har indbygget backup batteri, så du ikke skal bekymre dig, hvis strømmen i huset går.

Trådløse Sensorer

De mest brugte sensorer er bevægelsessensoren og magnetkontakten til døre og vinduer. Disse overvåger indbrud i huset, men det er også muligt at tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer mm. så du kan overvåge mange andre ting i hjemmet. Alle sensorer er trådløse og kører på batteri, så du ikke skal trække nogen ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Magnetkontakten til døre og vinduer er en todelt sensor, hvor den ene del sættes på karmen og den anden på vinduet. Når magnetfeltet mellem de to brydes, sendes der et signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derhjemme, mens tyverialarmen er slået til.

.