.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Husalarmer

Husalarmer

Husalarmer i Høj Kvalitet fra HomeSecure

Hos HomeAlarm fører vi to forskellige modeller af husalarmer fra HomeSecure: HomeSecure BASIC, som er en økonomisk og effektiv alarm og den mere professionelle løsning; HomeSecure Smart.

Ens for begge husalarmer er, at de er enormt nemme at sætte op og installere og virkelig brugervenlige til hverdagsbrug. De kan betjenes med fjernbetjening, tastatur og vores gratis App til iPhone og Android.

Alle sensorer til vores husalarmer er naturligvis trådløse, så du slipper for at trække grimme ledninger igennem huset. Sensorerne er batteridrevne og holder batteri i 6-12 måneder afhængig af type.

Kom indbrudstyven i forkøbet med en HomeSecure alarm idag.

Husalarmer til ethvert behov

Hos HomeAlarm er vi ganske klar over, at forskellige hjem har forskellige behov for husalarmer. Derfor har vi sammensat et antal pakker til begge vores HomeSecure alarmsystemer, ud fra de mest gængse behov, men det er naturligvis muligt at udbygge pakkerne med ekstra senorer og andet tilbehør som udendørshorn osv.

HomeSecure husalarmer fungerer på den måde, at sensorer kodes til alarmpanelet således, at de udelukkende kun kan udløse alarm på dit alarmpanel. Signalet er kodet og kan ikke opfanges af andre enheder. Når en sensor udløses, sender den automatisk med det samme et signal til alarmpanelet, som begynder at alarmere. 

Er du i tvivl om, nøjagtigt hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger og gode råd. Du kan ringe, sende mail eller chatte med os. Læs mere på vores kontakt os side.

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med Homesecures husalarmer bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Husalarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet modtager alle de trådløsesensorers signal og dette bruger den til at kunne afgøre hvor der er alarm. Når din alarm er aktiveret, og en sensor er udløst, vil dette sende et signal til panelet om at der er noget galt og dette vil udløse alarmen og kontakte de numre du ønsker. 

Vi har 2 forskellige alarmpaneler og disse har forskellige muligheder for installation. F.eks. på vores Pro system er der indbygget tastatur for at aktivere og deaktivere systemet. 

Skalsikring er muligt på alle vores systemer. Skalsikring sikre dit hjem, mens du er hjemme, og det betyder du kan sove trygt, da alarmen blive blive udløst hvis der er indbrud. 

Trådløse Sensorer

Alle vores sensorer er trådløse og det betyder du slipper for problemer med opsætningen. Bevægelsessensorer og dør og vindeussensorer sikre dit hjem mod indbrud. Vi har også sensorer der sikre dit hjem mod andre typer uheld. F.eks. har vi gassensorer, røgsensorer og vandsensorer. Dette sikre dit hjem i alle typer uheld og det gør du kan reagere hurtigere. 

Dør/vinduessensorer

For at sikre inde døre og vinduer anbefaler vi vores dør/vinduesensorer. Disse er todelte og mellem de 2 dele er et magnetfelt. Man sætter en del på selve vinduet eller døren, og den anden del skal på karmen. Når en magnetfeltet bryder ved at døren eller vinduet åbnes vil din alarm starte.

Bevægelsessensorer

Det er også vigtigt at kunne sikre dit hjem mod bevægelse. Vi har hos HomeAlarm bevægelsessensorer der tager 8 meter frem, 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Det betyder at en sensor for det meste er nok til et rum. Hvis en tyv går foran bevægelsessensoren vil dette udløse alarmen, og skræmme tyven.

Der er selvfølgelig også taget hensyn til kæledyr. Dette ahr vi gjort med en kæledyrsimmun bevægelsessensor. Den er immun i bunden, og det betyder at dit kæledyr kan gå frit i dit hus, mens din alarm er slået til. 

.