.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Husalarm-Uden-Abonnement

Husalarm-Uden-Abonnement

Husalarm Uden Abonnement fra HomeAlarm

Er du også træt af vagtselskabernes uoverskuelige abonnementer med opstartsgebyrer, månedligebetalinger, ugennemsigtige vedligeholdelsesgebyrer, lange opsigelsesperioder osv., når du kan gøre det selv billigere og bedre?

Når du køber en husalarm uden abonnement fra HomeAlarm, ejer du alarmen og du skal ikke betale os noget som helst for at bruge alarmen. De eneste løbende udgifter er forbrug på SIM kortet og batterier, som skal skiftes ca. en gang om året.

Vores alarmmodeller er ganske enkle at sætte op og installere med udførlige anvisninger på dansk naturligvis. 

Kom indbrudstyven i forkøbet med en HomeSecure alarm idag.

 

Husalarm uden abonnement til ethvert behov

En husalarm skal give tryghed hos dig, og det kan være forskelligt, hvad der skal til, før du føler dig tryg. Huse i forskellige størrelser og typer kræver forskellige sammensætninger af alarmpakker og alarmmodeller. Vi har to husalarm modeller: HomeSecure BASIC, som er en avanceret, økonomisk løsning og HomeSecure PRO, som er en professionel højkvalitetsløsning. Hver alarmmodel har forskellige alarmpakker med forskellige sammensætninger af tilbehør. Det er naturligvis muligt at tilkøbe sensorer, som det passer dig, så du får nøjagtigt det, som du skal bruge for at føle dig tryg.


Hos HomeAlarm har vi mange års erfaring i alarmbranchen og vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon, email eller vores chat, se mere under kontakt os.

Sådan virker vores Husalarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden, og du skal ikke betale nogen som helst former for abonnement på alarmen. Hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Husalarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Når en sensor bliver udløst, sender den et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.