.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Husalarm

Husalarm

Husalarm der Beskytter dit Hjem

Hos homealarm.dk forhandler vi et bredt udvalg af diverse alarmsystemer og udstyr, som igen kan gøre dit hjem til den trygge base, som det var.

Før du handler hos os, anbefaler vi, at du bruger lidt tid på at afdække dit faktiske behov, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den helt rigtige type husalarm. Vi står meget gerne til rådighed for rådgivning, hvis dette skulle ønskes. 

 

Vælg en Husalarm, Der Passer Bedst til Dine Behov

Der er ingen tvivl om, at der er sket en stigning indenfor indbrud, tyveri og hærværk mod vore boliger i forhold til blot få år siden.

Det er derfor ganske naturligt, at mange føler sig mere usikre og utrygge indenfor de rammer, som egentlig skulle give os mulighed for at slappe af. Det kan virke meget frustrerende, men det er helt sikkert muligt at genfinde tryghed i eget hjem, hvis man bruger lidt tid på at finde en husalarm, der passer til ens behov.

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at finde den helt rette løsning, som betyder, at man igen kan slappe af og føle sig tryg. Det forudsætter ganske enkelt det rette udstyr, og her er en husalarm noget af det udstyr, som vi kan hjælpe dig med.

 

Trådløs Husalarm = Nem Opsætning

Når du har modtaget pakken fra HomeAlarm.dk skal de trådløse sensorer blot kodes til alarmsystemet, og så skal de hænges op. Dør/vinduessensorer skal sættes på de døre og vinduer, du ønsker sikret. Bevægelsessensorer skal sættes i de vigtigste rum og gennemgange. Alle sensorerne er trådløse, så det kunne ikke være lettere.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Husalarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er toppen af systemet. Det her her alt bliver samlet og arbejdet med. Hver eneste sensor vil sende trådløse signaler til hovedenheden(alarmpanelet), og alarmpanelet vil så bruge disse oplysninger. Hvis en sensor bliver udløst vil alarm panelet modtage dette, og herefter vil den starte alarmen, og sirenen. Den vil også kontakte de numre du har lagt ind i alarmen og du bestemmer og du vil ringes op eller bare modtage en SMS.

Vi har 2 hovedenheder hos os. Vi har vores Pro der har indbygget tastatur og skærm. Her kan du slå alarmen fra og til, direkte på panelet. Ved vores Basic kan du købe et tastatur ved siden af så du kan slå alarmen fra og til der. Det er også muligt at købe fjernbetjeninger til at slå alarmen fra, så du kan stå udenfor og slå alarmen til. Derudover kan du også slå alarmen fra med vores App. 

Med begge vores alarmer har du mulighed for at sikre dit hjem om natten. dette kan gøres med funktionene skalsikring. dette betyder at du kan få de sensorer du ønsker til at være aktive om natten, så du kan sove trygt. 

Trådløse Sensorer

Vi har et hav af trådløse sensorer hos Homealarm. De mest kendte er dør/vinduessensorer og bevægelsessensorer. Vi har dog også røgsensorer, gassensorer og vandsensorer. Disse vil også sætte din alarm igang hvis de bliver udløst og det betyder du kan sikre dit hjem i mange flere typer udheld end kun indbrud. 

Dør/vinduessensorer

Vores dør/vinduessensorer er trådløse. En del skal sættes på dør eller vindueskarmen og den anden del skal på selve vindue eller dør. I en dør/vinduessensor er der et magnetfelt i mellem de 2 dele. Hvis magnetfeltet brydes mens alarmen er slået til, vil dette sende signal til alarmen og alarmen vil gå igang og kontakte de numre der er i alarmsystemet. 

Bevægelsessensorer

En bevægelsessensor bruges til at mærke bevægelse i et rum. Disse kan mærke 12 meter frem, med 100 grader horisontalt og 55grader verikalt. Hvis der går en person i et rum med en bevægelsessensor mens alarmen er slået til vil dette signal blive sendt til alarmpanelet og dette vil starte alarmen. Der vil blive kontaktet de numre der er i alarmsystemet. 

Vi har også dyrevenlige bevægelsessensorer. Disse kan ikke mærke bevægelse i det nedereste felt, og det betyder at dit kæledyr kan gå frit rundt mens alarmen er slået til. 

.