.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Om HomeSecure Tyverialarmer

Om HomeSecure Tyverialarmer

Om HomeSecure Tyverialarmer

En tyverialarm fra HomeSecure fungerer på den måde, at alarmpanelet registrerer, hvis en sensor bliver udløst og alarmerer dermed.

En sensor kan være en bevægelsessensor, som registerer bevægelse i rummet, den hænger i, eller en dør/vinduessensor, som registerer, hvis døren/vinduet bliver åbnet. Men det kan også være en røgsensor, gassensor eller vandsensor, som registrerer røg-, gas- og vandudslip.

Når alarmen går i gang, begynder sirenen at larme og alarmpanelet sender sms og ringer op til de kontaktpersoner, der er gemt på alarmpanelet, over GSM nettet. Du får altså at vide med det samme, der er noget galt i hjemmet. Larmen er som regel nok til at jage tyven på flugt.

HomeSecure BASIC V2
HomeSecure BASIC V2 er en kvalitetsalarm, som indeholder alle de funktioner, du har brug for for at sikre dit hjem økonomisk og effektivt. Opsætningen er legende let med vores gratis HomeSecure App til Android og iPhone. Kom tyven i forkøbet!
HomeSecure Smart
HomeSecure Smart alarmsystemet er vores mest avancerede alarmsystem, som hører til helt i toppen af markedet, men til en langt billigere pris end andre topmodeller. Der er et utal af muligheder for personlig opsætning af alarmen, og brugervenligheden er helt i top.
Our Alarms
Gratis App
Med den gratis HomeSecure app kan du styre din alarm fra hvorsomhelst. Du kan lave opsætninger på dit alarmsystem, til- og frakoble det, indhente status osv. Det gør betjeningen i det daglige meget nemmere. Og så kan du lige slå alarmen fra, hvis der er nogen, som skal ind derhjemme, selvom du ikke er der. App'en kan bruges til at fjernstyre alle nuværende og de fleste ældre HomeSecure alarmmodeller. App'en understøtter både BASIC V1 og V2 samt PRO V1 og V2. App'en kan gratis downloades fra App sektionen her på siden.
.