.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

HomeSecure Konceptet

HomeSecure Konceptet

HomeSecure Konceptet

HomeSecure konceptet går i al sin enkelthed ud på at gøre det nemt og billigt at sikre sin bolig imod indbrud. Det er ikke nogen hemmelighed, at Danmark er et af de mest indbrudsplagede lande i Europa, og over 20.000 hjem i Danmark har allerede sikret sig med en HomeSecure alarm.
Med en HomeSecure alarm er det ikke nødvendigt at betale i dyre domme for vagtservices, som alligevel først når frem, når tyvene er længe væk. Når alarmen bliver udløst, kontakter den dig, dine naboer, venner og/eller familie via SMS og opringning. Ikke nok med at sirenen leverer en øredøvende larm, kan hjælpen være fremme meget hurtigere end nogen vagtservice.

Når en tyv kommer ind i jeres nabolag og ser, at der er installeret en HomeSecure alarm i jeres huse, vil han utvivlsomt komme på andre tanker. En tyv vil naturligvis helst arbejde i fred, men det er svært, når han kan se, at i står sammen om at beskytte jer. Tydelig skiltning vil gøre det klart for ham, at han ikke vil få held med sit foretagende i jeres nabolag, og det er bevist, at skiltning i sig selv har en præventiv effekt.
En alarm fra HomeSecure fungerer bedst i forbindelse med nabohjælp samarbejde i nabolaget. Dvs. i kan koble hinanden på jeres alarmer, så dine naboer bliver alarmeret, hvis din alarm bliver udløst og omvendt. Din nabo kan hurtigt kigge over og se, om der er fare på færde og tilkalde politiet, hvis det er nødvendigt. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer på dit alarmsystem, så du er sikret imod alle uheld.
.