.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

HOMESECURE APP

HOMESECURE APP

Vores HomeSecure App iPhone og Android kan bruges til at styre vores HomeSecure BASIC, HomeSecure PLUS og Home Secure PRO alarmer. Den kan downloades fra både Apples Appstore og Google Play.
.
.
Vejledning
.
Hovedside

Tryk på plusset for at oprette din alarmprofil. Hvis du ejer flere alarmer, er det muligt at tilføje flere alarmprofiler.

Vælg Alarmmodel

Vælg din alarmmodel fra listen for at fortsætte.

Alarmindstillinger

Indtast alarmpanelets telefonnummer, adgangskode og det navn, du vil have den har i app'en. Her bruger vi en HomeSecure BASIC V2 alarm som eksempel.

Hovedskærm

Herfra kan du styre din alarm. Hver alarmmodel har forskellige muligheder, men alle kan aktiveres, deaktiveres og skalsikres fra hovedskærmen. Nedenfor har du mulighed for at navigere til andre funktioner.

.

HomeSecure alarmsystemer beskytter dine værdier

Vi har ekspertise i alarmer, alarmsystemer, gsm alarm, indbrudsalarm og tyverialarm. Hos os kan du finde en alarm, der passer til dit hjem. Vores alarm har ingen månedligt gebyr eller abonnement, men du ejer din bolig alarm selv. Vi har alle former for alarmer, som alarmsystemer, tyverialarmer, alarmer, hus alarmer og sommerhus alarmer.

Så selv hvis du bor i en lejlighed eller i en stor villa, kan vi altid finde en tyverialarm, der passer til dig. Alle vore tyverialarmer har zoneinddeling (skalsikring), så du også er sikker, når du er hjemme.

Vores alarm kan du nemt selv installere uden nogen elektrikers hjælp.