.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Hjemmealarmer

Hjemmealarmer

Hjemmealarmer - Effektiv sikring af hjemmet med HomeSecure

Der er mange hjemmealarmer på markedet, så det kan være svært at vælge lige nøjagtigt, hvad der er rigtigt for dig. Hos HomeAlarm har vi modeller af hjemmealarmer fra HomeSecure. HomeSecure BASIC, som er en 433MHz alarm, og HomeSecure Smart, som er en 433MHz Wi-Fi + GSM alarm. Der er fordele og ulemper ved hver model, så vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i disse, inden du beslutter dig. Udover prisen, er der forskel på disse to hjemmealarmers funktioner. Du kan se en oversigt her.

Husk, at hos HomeAlarm er der ingen abonnementer eller skjulte udgifter!

Hjemmealarmer til ethvert behov

Alle har forskellige behov for hjemmealarmer. Vi har i vores webshop sammensat et antal pakkeløsninger til hver alarmmodel, som svarer til de mest gængse behov, men alle pakkerne kan naturligvis udbygges efter ønske. Det er muligt at tilslutte 96 trådløse sensorer til HomeSecure BASIC alarmen og 32 til HomeSecure PRO alarmen. Det er mere end rigeligt til at sikre dit hjem.

HomeAlarm er Danmarks førende alarmforhandler og vi har mange ård erfaring indenfor branchen. Vores kundesupport er altid på pletten og du kan kontakte os på telefon, email eller på chatten her på siden. Du kan se mere på Kontakt Os siden. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken alarmmodel, du bør vælge eller hvor mange af hvilke sensorer, du har brug for, så giv os et kald eller send en mail. Vi er klar over, at ikke to hjem er ens, og når der er tale om din sikkerhed, er kun det bedste godt nok!

Sådan virker vores hjemmealarmer

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer er forbundet trådløst til alarmpanelet og sender signal, hvis de bliver udløst. Alarmpanelet alarmerer ved at sende sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge. Samtidig begynder sirenen at hyle med op til 110dB.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og 8-12 meter ud i rummet (afhændig af type). Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i et hjørne.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.