.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Hjemmealarm-Uden-Abonnement

Hjemmealarm-Uden-Abonnement

Hjemmealarm Uden Abonnement fra HomeAlarm

Hos HomeAlarm fører vi to hjemmealarmer uden abonnement af mærket HomeSecure. Ens for begge er, at der ikke er vedhæftet nogen form for abonnement eller skjulte udgifter. Når du har købt alarmen, er den din. Den eneste løbende udgift er forbrug på SIM kortet, som er nødvendigt for, at alarmen kan kommunikere over GSM nettet. 

Du kan selv bestemme, hvem alarmen skal kontakte i tilfælde af alarm, du kan have op til 10 kontaktpersoner på både HomeSecure BASIC og HomeSecure Smart. Du kan også tilkøbe røgsensorer og gassensorer, så du er sikret imod enhver form for uheld. 

Kom indbrudstyven i forkøbet med en HomeSecure alarm idag.

Hjemmealarm uden abonnement til ethvert behov

Hos HomeAlarm er vi klar over, at ikke to hjem er ens. Vi har sammensat en række alarmpakker ud fra de mest normale behov, men det er naturligvis muligt at udbygge dem, så du får en løsning, som passer perfekt til dig. Det handler om dit hjem og din familie, og så er det naturligvis vigtigt, at du føler dig 100% tryg ved den løsning, du får. Derfor sidder vi selvfølgelig klar til at rådgive dig, hvis du skulle være det mindste i tvivl om, hvilken alarmmodel, alarmpakke og eventuelt ekstra udstyr, som du bør vælge.

Du kan kontakte os på telefon, email og chat. Se mere her på vores Kontakt Os side.

Sådan virker vores Hjemmealarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Hjemmealarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge. Kommunikationen foregår via et SIM kort, som sættes i alarmen (medfølger ved køb), så alarmen fungerer i princippet på samme måde som en mobiltelefon.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.