.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Hjemmealarm

Hjemmealarm

Hjemmealarm fra HomeSecure

Beskyt dit hjem med en HomeSecure hjemmealarm fra HomeAlarm. Vi har landets største udvalg af HomeSecure produkter. Hos os er der ingen abonnementer eller ekstraudgifter.

Vi fører HomeSecures to hjemmealarmer HomeSecure BASIC og HomeSecure Smart. HomeSecure BASIC er en effektiv og økonomisk løsning og HomeSecure Smart er en professionel alarmløsning, som hører til i den absolutte topklasse.

Begge alarmmodeller er nemme at installere og sætte op. Derudover er brugervenligheden helt i top, så alle og enhver kan betjene dem. Du kan til- og frakoble hjemmealarmen med både fjernbetjening, tastatur og gratis app til iphone og Android.

Hjemmealarm til ethvert behov

Vi har et antal forskellige pakkeløsninger, som du kan finde ved at klikke på hver alarmmodel nedenfor. Disse er sammensat ud fra de mest normale behov til en hjemmealarm. Men behov varierer naturligvis fra hjem til hjem. Det er derfor selvfølgelig muligt at udbygge alarmpakkerne med ekstra sensorer, fjernbetjeninger, sirener, tastaturer osv. så du får nøjagtig den løsning, som er bedst for dig. Er du i tvivl om,, hvilken alarmmodel du bør vælge, eller hvor mange og hvilke sensorer, du bør have, så kontakt endelig vores kundesupport. Vi har mange års erfaring indenfor alarmbranchen, så vi kan altid komme med gode råd og vejledning.

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure hjemmealarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed vil i langt de fleste tilfælde være nok til at tyven tager benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere hjemmealarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Hjemmealarmens komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er hvor alle alarmens komponenter samles. Alarmpanelet modtager trådløse signaler fra alle sensorne der er tilknyttet til alarmen. Dvs. at hvis en sensor bliver udløst, vil alarmpanelet modtage dette signal, og dette vil sætte alarmen igang. Når alarmpanelet får at vide en sensor er udløst vil sirenerne begynde og du vil blive kontaktet på de numre du har lagt ind i alarmen. du kan både blive kontaktet på opkald og SMS.

Vi har 2 forskellige alarmpanelet hos HomeAlarm. Vores Pro har et tastatur på selve panelet hvilket gør at du kan aktivere og deaktivere lige på panelet. Ved Basic har du mulighed for at tilkøbe et tastatur så du kan tilkoble og frakoble sådan. På alle vores alarmer er det også muligt at tilkoble og frakoble med fjernbetjeninger og vha. vores App.

Vores alarmer har også en indstillingsmulighed der hedder skalsikring. Dette er så du kan have alarmen tilkoblet på dine døre og vinduer mens du er hjemme. Hvis der så er en tyv der åbner et vindue eller en dør vil alarmen gå igang, og du vil vide med det samme at der er nogle i dit hus. 

Trådløse Sensorer

For at sikre dit hus til alle typer uheld, har vi hos HomeAlarm et stort udvalg af trådløse sensorer. De mest almindelige er bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Disse er gode til at sikre dit hus i tilfælde af tyveri. Men vi har også gassensorer, røgsensorer, vandsensorer mv. Dette er for at sikre sit hus i tilfælde af andre uheld. Vores sensorer er trådløse og kører på batteri. Så slipper du for at trække en masse ledninger igennem dit hus, og du har ikke brug for hjælp fra en elektriker.  

Dør/vinduessensorer

Vores dør og vinduessensorer er en todelt sensor. En del sættes på døren eller vinduet og den anden skal sættes på karmen. Dør og vinduessensorer bruger et magnetfelt i mellem dem, og hvis dette bliver brudt mens alarmen er aktiveret vil gå i gang. 

Bevægelsessensorer

Vores bevægelsessensorer mærker bevægelse. Dette gør de i et omfang af 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. De kan nå 8 meter frem, så de rum kan klare sig med en enkelt bevægelsessensor i rummet. 

Så snart en bevægelsessensor registere bevægelse vil den sende dette til alarmpanelet. Hvis alarmen er aktiveret vil alarm gå i gang og starte sirenen og kontakte de telefonnumre der er lagt ind i systemet. 

Det er også muligt at få dyreimmune bevægelsessensorer. En dyreimmun bevægelsessensor er immun i det nederste felt af sensoreren, hvilket betyder at dit kæledyr kan gå frit rundt i dit hjem, selvom din alarmen er aktiveret. 

.