.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Gsm-Alarm-Uden-Abonnement

Gsm-Alarm-Uden-Abonnement

GSM Alarm Uden Abonnement fra HomeAlarm

Har du også fået nok af dyre, uoverskuelige abonnementer til alarmsystemer? Hos HomeAlarm kan du købe en GSM alarm uden abonnement. 

Når du har købt alarmen er det din, og der er ingen løbende abonnementer eller udgifter ved batteriskift og lignende.

En GSM alarm sørger for, at du bliver kontaktet med det samme, hvis der er indbrud eller andre nødstilfælde. Du behøver aldrig frygte at komme hjem til et hus, som har været brudt ind i.

Vores alarmer er nemme og hurtige at sætte op og kan betjenes af alle og enhver.

 

GSM alarm uden abonnement til ethvert behov

Hos HomeAlarm har vi  to forskellige HomeSecure alarmmodeller, HomeSecure Smart og HomeSecure BASIC. Ens for begge modeller er, at de alarmerer ved at sende sms og ringe op til udvalgte telefonnumre, samtidig med at sirenen begynder at hyle i hjemmet for at stresse tyven. Det er muligt at sætte udendørs sirener op for at tiltrække ekstra opmærksomhed. Opmærksomhed er netop tyvens største fjende.

Alle alarmpakker kan udbygges efter dit behov. Klik nedenfor for at læse mere om vores to alarmmodeller.

Sådan virker vores GSM Alarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når GSM alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen over GSM nettet. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere din GSM alarm med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

GSM Alarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmens hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som så udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge over GSM nettet, præcis som en mobiltelefon.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran sig. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og 8-12 meter ud i rummet afhængig af type. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet (20-35kg afhængig af type), så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.