.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Gsm Alarm

Gsm Alarm

GSM Alarm der Beskytter dit Hjem

Hos HomeAlarm.dk specialiserer vi os i GSM alarmer. Vi har et stort udvalg og mange år ekspertise inden for området. Vi har tre forskellige GSM alarm modeller af mærket HomeSecure: BASIC, og Smart. HomeSecure BASIC er perfekt til lejligheder, kolonihavehuse, sommerhuse og små hjem. HomeSecure PRO er til dig, der ønsker de mest avancerede funktioner og funktionalitet i topklasse. 

Beskyt dit hjem med en skræddersyet GSM alarm

Hos HomeAlarm har vi mange års erfaring med gsm alarmer. Vi deler gerne ud af vores ekspertise, og du kan altid kontakte os for råd og vejledning, når du vælger din alarm og sensorer. Det gælder din tryghed i dit hjem, og det tager vi meget alvorligt.

Nabohjælp - Effektivt Middel Imod Indbrud

Et af de mest effektive midler for at undgå indbrud er, at have naboer/venner/familie i nærheden, som kan være behjælpelige, hvis der skulle opstå en situation. En GSM alarm er optimal til at hjælpe dig med at udnytte dette værdifulde netværk, da du kan gemme deres numre i alarmen, så de bliver alarmeret, hvis der skulle ske noget og hurtigt undersøge sagen.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er samlingsstedet for hele alarmsystemet. Alarmpanelet modtager signaler fra alle dine trådløse sensorer og dette bruges til at udløse alarmen. Hvis en af dine sensorer bliver udløst bliver dette sendt til alarmpanelet. Alarmpanelet vil derefter starte sirenen og kontakte de numre du har programmeret ind i systemet. Du har mulighed for at blive ringet op og kontaktet via SMS. 

I alle vores alarmsystemer har du mulighed for at skalsikre(natsikre) dit alarmsystem. Dette fungere ved at der kun er alarm på dine døre og vinduer, hvilket betyder du kan sove trygt. 

Trådløse Sensorer

Vi mener det er vigtigt at kunne sikre dit hjem i mere end én forstand, og derfor har vi et stort udvalg af trådløse sensorer hos HomeAlarm. Du kan tyveri sikre med vores dør/vinduessensorer og bevægelsessensorer, men du kan også sikre dit hjem med røgsensorer, gas sensorer og vandsensorer, hvilket betyder du kan være sikret i næsten alle typer uheld. 

Du skal heller ikke bekymre dig om ledninger med vores alarmsystem. Vores sensorer er trådløse og kører på batteri. Dette ahr vi gjort for at gøre det så nemt for dig som muligt. det betyder nemlig at du er fri for at trække ledninger rundt i dit hus og du behøver heller ikke have fat i en elektriker for at sætte systemet op. 

Dør/vinduessensorer

Dør og vinduessensorer bruges til at sikre dine døre og vinduer. De er todelte hvor en del skal sidde på døren eller vinduet og den anden skal sidde på karmen. Dør/Vinduessensorer bruger et magnetfelt i mellem dem, og dette betyder at hvis en dør eller vindue bliver åbnet mens alarmen er slået til, vil alarmen gå igang og kontakte de numre der er programmeret i alarmen. 

Bevægelsessensorer

Bevægelsesensorer kan mærke bevægelse i et område af 100grader horisontalt og 50grader vertikalt. De mærker 8 meter frem. Én bevægelsessensor er normalt nok til et rum, da de kan registere bevægelse i et ret stort omfang foran dem. Hvis der er bevægelse foran en bevægelsesensor mens alarmen er aktiveret, vil dette udløse alarmen og sirenen vil gå igang og de numre der er lagt ind i systemet vil blive kontaktet. 

Vi har også dyrevenlige bevægelsessensorer. Disse kan ikke mærke bevægelse i det nederste felt, og det betyder at en hund sagtens kan gå rundt mens alarmen er aktiveret. 

.