.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Goer-Det-Selv

Goer-Det-Selv

Gør det selv tyverialarm fra HomeSecure

Spar penge med en gør det selv alarm. Med en HomeSecure alarm fra HomeAlarm slipper du fuldstændig for installationsgebyrer ved at gøre det selv. Installationen og opsætning er nem og hurtig med begge HomeSecures alarmmodeller.

Når du vælger en HomeSecure alarm, er der heller ingen løbende abonnementer. Når du har købt alarmsystemet, er det dit. 

Vores alarmmodeller er brugervenlige, så alle og enhver kan betjene dem. Du kan til- og frakoble alarmen med fjernbetjening, tastatur og gratis App til iPhone og Android.

Kom indbrudstyven i forkøbet med en HomeSecure alarm idag.

 

Gør det selv tyverialarm til ethvert behov

Vi har to forskellige HomeSecure alarmmodeller hos HomeAlarm; HomeSecure BASIC og HomeSecure Smart. HomeSecure BASIC er en økonomisk løsning, som besidder alle funktioner, du har brug for. HomeSecure Smart er en mere professionel løsning og hører absolut til i topklassen af alarmsystemer.

Ens for begge alarmmodeller er, at de er lette både at installere og betjene, samt at de kan tilpasses netop dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken alarm vil passe dig bedst, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport. Nedenfor kan du læse mere om vores to alarmmodeller.

Sådan virker vores Tyverialarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Tyverialarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.