.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Boligalarmer

Boligalarmer

Beskyt dit hjem med en boligalarm

Søger du en boligalarm, der kan sikre både dig og din familie? Hos HomeAlarm finder du boligalarmer til netop dette formål. Alle vores alarmer er gennemtestede og blandt de absolut bedste og mest effektive alarmer på markedet. 

Når du køber en komplet boligalarm hos HomeAlarm er det uden abonnement, da du ejer alarmen og skal ikke tænke på at betale opstartsgebyrer, månedligebetalinger og lange opsigelsesperioder. De eneste løbende udgifter er forbrug på SIM-kortet og batterier, som skal skiftes ca. en gang om året. 

 

Sådan virker vores boligalarm

HomeSecure konceptet går ud på at gøre det muligt for enhver at sikre sit hjem imod indbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Vores alarmer kommunikerer via GSM netværket – dvs. at du og flere selvvalgte personer, det kan være din familie eller nabo, der vil modtage alarmerings- og status SMS’er i tilfælde af indbrud. Med HomeSecure alarm bliver altså ikke kun dig, men dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dermed kan hjælpen meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. 

Det er også muligt at supplere alarmen med IP Kamera til at overvåge, så du altid kan holde øje med dit hjem og tilmed dokumentere en eventuel indbrudstyv. Se vores udvalg af IP Kamera her.

 

Boligalarmens komponenter

Der er en hovedcentralen, som er alarmsystemets hjerne. Når en sensor bliver udløst, sender den et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm. Alarmpanelets sender straks sms-beskeder til alle gemte numre, samtidig med at det ringer op i rækkefølge. 

 

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelig er: Bevægelsessensor og Dør/vinduessensorer. Derudover er det muligt at koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytter imod alle typer af uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset. 

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorer er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Hos HomeAlarm sælger vi både almindelig PIR bevægelsessensorer og PIR bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet til både vores BASIC og Smart alarmen. Dit kæledyr kan dermed bevæge sig frit rundt i hjemmet samtidig med, at du er beskyttet mod indbrud. Bevægelsessensor rækker op til 10 meter ud i rummet og har en horisontal synsvinkel på 110° og 60° vertikalt. Du kan med fordele montere sensoren i et hjørne og dermed dække hele rummet.  

.