.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Boligalarm

Boligalarm

Boligalarm fra HomeSecure til ethvert behov 

Du kan nemt og simpelt sikre din bolig med en alarm fra HomeSecure. Der er mange forskellige pakker at vælge imellem afhængig af størrelsen på din bolig.

Det er desuden ganske enkelt at tilkoble mere tilbehør senere, hvis du skulle få brug for det, og der er et kæmpe udcalg af forskelligt tilbehør.

Du kan tilkøbe vandsensorer, gassensorer, røgsensorer, overvågningskameraer og meget andet tilbehør, som gør dig i stand til at overvåge din bolig for mere end blot indbrud.

Klik på alarmmodellerne nedenfor for at se det komplette udvalg.

 

HomeSecures boligalarm sikrer dig både, mens du er ude og hjemme

Alle HomeSecures boligalarmer har såkaldt skalsikring. Det betyder, at du kan slå en del af sensorer til, mens du er hjemme. Det vil normalt være alle magnetsensorer på døre og vinder, som er tilkoblede, mens bevægelsessensorer indenfor er frakoblede. Dermed kan du gå rundt i hjemmet og stadig være tryg, da alle døre og vinduer stadig er sikrede.

Er du i tvivl om, hvilken alarmmodel eller pakke du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten gennem chatten her på siden eller ved at ringe/skrive mail. Vores kontakt oplysninger finder du under kontakt os.

Sådan virker vores boligalarm

HomeSecure konceptet går ud på, at det skal være muligt for den almindelige boligejer at sikre sig imod indbrud. Man skal normalt betale en mindre formue for opsætning og løbende vagtabonnementer hos alarmselskaberne, men hos HomeAlarm ejer du selv alarmen, når du har købt den hos os. De eneste løbende udgifter du har, er forbruget på simkortet til at sende en sms i ny og næ. Man kan koble sin nabo, familie og venner op på alarmen, så de får besked, hvis der sker noget. De kan normalt være fremme og undersøge situationen meget hurtigere end noget vagtselskab og tilkalde politiet, hvis det er nødvendigt.

Du kan også sikre boligen imod brand, gasudslip og vandskader med en alarm fra HomeSecure, det er nemt og simpelt at udbygge alarmen med mere udstyr.

Boligalarmens komponenter

Alarmpanelet

Den centrale del af alarmsystemet er alarmpanelet. Det er her alle sensorer registreres og indstillingerne gemmes også her. Det er desuden også her simkortet sidder, så alarmpanelet er central for både sensorer og gsm kommunikation.

Alarmpanelet kan med fordel installeres et skjult sted, så en eventuel indbrudstyv ikke kan finde det og ødelægge det, hvis du kommer ind i huset. 

Når en sensor udløses, sender den signal til alarmpanelet, som både sætter gang i siren (udendørs og indendørs) samt ringer op og sender sms over simkortet.

Trådløse Sensorer

Det er som sagt muligt at tilkoble et væld af forskellige sensorer til alarmpanelet. De hyppigst brugte er bevægelsessensorer og magnetsensorer til døre og vinduer. Bevægelsessensorerne fanger inbrudstyven så snart de kommer ind i lokalet, hvor den hænger, mens magnetsensorerne udløses, så snart døren eller vinduet, den sidder på, bliver åbnet. Alle sensorer er naturligvis trådløse og kører på batteri. Det er også muligt at tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer mm.

Mangetsensor

Magnetsensorerne er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.