.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Bolig-Alarm

Bolig-Alarm

Beskyt din bolig med en boligalarm

Indbrud kan være en ubehagelig oplevelse. Du mister ikke bare dine ting, men du mister også det vigtigste af alt – nemlig trygheden i dit eget hjem! 

Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte deres familie og hjem med en boligalarm, derfor sælger vi HomeSecure alarmsystemer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

 

Boligalarm uden abonnement

Er du også træt af vagtselskabernes uoverskuelige abonnementer med opstartsgebyrer, månedligebetalinger, ugennemsigtige vedligeholdelsesgebyrer, langeopsigelsesperioder osv., når du kan gøre det selv billige og bedre?

Når du køber et alarmsystem fra HomeAlarm, så får du et komplet alarmsystem uden abonnement. Det vil sige, at du slipper for månedlige ekstraudgifter forbundet med en boligalarm, så den pris du ser her på vores hjemmeside, er den du får! 

Alle vores alarmer er gennemtestede og blandt de absolut bedste og mest effektive alarmer på markedet. 

 

Boligalarm til ethvert behov

En boligalarm skal give tryghed hos dig, og det kan være forskelligt, hvad der skal til før, at du føler dig tryg. Huse i forskellige størrelser og typer kræver forskellige sammensætninger af alarmpakker og alarmmodeller. Vi har to boligalarm modeller: 

HomeSecure BASIC, som er en avanceret, økonomisk løsning og HomeSecure Smart, som er en professional højkvalitetsløsning. Begge alarmmodel har forskellige alarmpakker med forskellige sammensætninger af tilbehør. Det er naturligvis muligt at tilkøbe sensorer, som det passer dig, så du får nøjagtigt det, som du skal bruge for at føle dig tryg. 

Du kan kontakte salg- og supportafdeling, som står klar til at hjælpe dig her.

 

Boligalarmens komponeneter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemets hjerne. Når en sensor bliver udløst, sender den et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm. Alarmpanelets sender straks sms-beskeder til alle gemte numre, samtidig med at det ringer op i rækkefølge. 

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelig er: Bevægelsessensor og Dør/vinduessensorer. Derudover er det muligt at koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytter imod alle typer af uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset. 

Dør/vinduessesorer

Dør/vinduessensorer er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer. 

Bevægelsessensor

Hos HomeAlarm sælger vi både almindelig PIR bevægelsessensorer og PIR bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet til både vores BASIC og Smart alarmen. Dit kæledyr kan dermed bevæge sig frit rundt i hjemmet samtidig med, at du er beskyttet mod indbrud. Bevægelsessensor rækker op til 10 meter ud i rummet og har en horisontal synsvinkel på 110° og 60° vertikalt. Du kan med fordele montere sensoren i et hjørne og dermed dække hele rummet. 

.