.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Billig-Tyverialarm

Billig-Tyverialarm

Billig og effektiv tyverialarm

Mangler du en billig og effektiv tyverialarm? Så er du landet i den rigtig udbyder – nemlig HomeAlarm. Vi tilbyder GSM-alarmer, som blot skal have et fungerende SIM-kort, da den benytter mobilnetværket til den trådløse kommunikation mellem hovedpanelet og de trådløse sensorer. Du behøver derved ikke et fastnetnummer eller en internetforbindelse for at benytte vores alarmsystemer. HomeSecure alarmer sender SMS-beskeder via GSM-netværket, så du og 10 andre selvvalgte personer modtager alarmerings- og statusbeskeder på jeres mobiltelefoner.   

 

Billig tyverialarm - Så nemt er det!

Når du får din tyverialarm fra HomeAlarm, er det hurtigt og nemt at installere alarmen. Ikke nok med at vores alarmsystemer er brugervenlige, så har vi installationsvejledning samt videoer, som du let kan følge. Brugervenlig er et HomeAlarm nøgleord. Tyverialarmen kan sættes op og betjene af alle, gamle som små. Alarmen kan endda betjenes med en gratis app til Android og iPhone.

Du kan læse mere om de forskellige alarmmodeller samt pakker her. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores supportafdeling ved at klikke her.

HomeSecure - et alarmsystem der passer til din bolig

Med en HomeSecure alarm kan du sikre dit hjem mod indbrud uden at skulle betale en masse penge til dyre abonnementer, opstartsgebyrer og vagtordninger, som alligevel ikke når frem i tide før tyven er langt borte. 

Vi har 2 alarmmodeller i sortimentet: HomeSecure Smart og HomeSecure Basic

 

Tyverialarmens trådløse sensorer

Du har muligheden for at tilslutte en lang række trådløse sensorer til din HomeSecure alarm. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, derefter vil alarmen straks blive udløst. 

De mest almindelig er: Bevægelsessensor og Dør/vinduessensorer. Derudover er det muligt at koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytter imod alle typer af uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset. 

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset. Du kan læse mere om Smart tilbehør og BASIC tilbehør ved at klikke på linket. 

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorer er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Hos Homealarm sælger vi både almindelig PIR bevægelsessensorer og PIR bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet til både vores BASIC og Smart alarmen. Dit kæledyr kan dermed bevæge sig frit rundt i hjemmet samtidig med, at du er beskyttet mod indbrud. Bevægelsessensor rækker op til 80 meter ud i rummet uden forhindringer (10-15 med) og har en horisontal synsvinkel på 110° og 60° vertikalt. Du kan med fordele montere sensoren i et hjørne og dermed dække hele rummet.

.