.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Billig-Husalarm

Billig-Husalarm

Billig Husalarm fra HomeAlarm

HomeAlarm har siden 2006 været en af de førende aktører indenfor alarmsystemer i Danmark og Norden. Vi står selv for størstedelen af alle produkter i vores webshop. Ved at være så tæt på produktionsprocessen, som vi er, betyder det, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af vores produkter.

Her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst, og da barren er sat usædvanligt højt, får man et professionelt, lødigt og effektivt produkt.

 

Husalarm til ethvert behov

Når man vælger at handle online, har det også en gunstig og positiv virkning på priserne, som absolut hører til nogle af de mest favorable på markedet for alarmer. Her får man nemt en billig husalarm af høj kvalitet, og det er noget, som tiltaler rigtigt mange, hvorfor webshoppen også er gået hen og blevet særdeles populær i løbet af ganske få år. Smag og behag, behov, ønsker og krav til en billig husalarm kan naturligvis være meget forskellig, og det er derfor vigtigt, at man sørger for at afdække og vurdere på disse, så man får den absolut mest optimale løsning.

Sådan virker vores Husalarm

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Alarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.