.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Billig-Alarm

Billig-Alarm

Søger du en simpel og billig alarm i høj kvalitet?

Med en alarm fra HomeAlarm kan du nemt og billigt sikre dit hjem imod indbrudstyve. Denne løsning kræver ingen dyre abonnementer eller vagtservice. Her finder du markedet bedste og billigste alarmer, så du har muligheden for at spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos HomeAlarm kan du få alarmsystemer helt ned til 1.495 kr. Med denne ekstraordinær lav pris får du en totalsikring af dig og din bolig.

Billig alarmsystemer til alle typer af hjem

Er du interesseret i at spare penge og få en alarm, der er kvalitetstestet og bygger på den nyeste teknologi inden for alarmsystemer? Så kan du læse lidt mere om vores alarmsystemer her.

Ens for alle modeller er, at de alarmerer ved at sende SMS beskeder og ringe op til de udvalgte telefonnumre, samtidig med at sirenen begynder at hyle i hjemmet for at stresse tyven. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken i stedet for at risikere at blive opdaget. Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere om pakkerne. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, der passer bedst til dig.

Vores salg- og support afdeling er altid nemme at få fat i og du kan i menuen ovenfor nemt finde vores kontaktoplysninger eller få svar på yderlige spørgsmål under menu punktet: Ofte stillede spørgsmål.

Sådan virker vores tyverialarm

Hos HomeAlarm fører vi to typer GSM-tyverialarmer: HomeSecure PRO og HomeSecure BASIC

HomeSecure BASIC:

BASIC-alarmen er en effektiv og økonomisk løsning, som kan alt det, som man skal kunne forvente af en alarm – netop udløse en kraftig sirenen på 110 db og alarmere til de gemte numre, hvis tyven skulle finde på at begå indbrud i dit hjem. Basic alarmen bruger frekvensen 433MHz og har en rækkevidde på op til 15 meter med forhindringer fra alarmpanelet til de trådløse sensorer. 

HomeSecure PRO:

PRO alarmen er en professionel alarm, der hører til den absolutte topklasse. Tyverialarmen har indbygget display og tastaturet, som gør den nem at betjene og enkel at installere. Vores PRO tyverialarm har flere funktioner end BASIC – bl.a. to-vejs kommunikation, så du vil få besked, hvis der skal skiftes batteri på en sensor mv. PRO alarmen bruger frekvensen 868 MHz, hvilket betyder, at rækkevidden er helt op til 30 meter fra alarmpanelet til de trådløse sensorer. 

 

Beskyt familien når du sover

Begge alarmer har også en funktion kaldet ”skalsikring”, hvilket betyder at du kan tænde for et bestemt antal sensorer til, mens resten er slukket. Mange anvender denne funktion om natten. Man kan vælge at alle dør/vinduessensor skal være aktive, men bevægelsessensorerne er slået fra. På den måde er man sikret mod ubudne gæster, hvis tyven skulle finde på at komme ind gennem døre og vinduer, mens du samtidig kan bevæge dig frit rundt inde i huset uden at bekymre dig. 

 

Trådløse sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

.