.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Bedste-Alarm

Bedste-Alarm

En af de suverænt bedste alarmer på markedet

Hos HomeAlarm forhandler vi nogle af de bedste alarmer - nemlig HomeSecure alarmsystemer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Alle har ret til at beskytte sit hjem og sin familie, så når du køber et alarmsystem hos os, så ejer du det, og der er ingen skjulte gebyrer og udgifter.

Med et HomeSecure alarmsystem slipper du samtidig for dyre abonnementer til vagtfirmaer, som i mange tilfælde først er fremme når tyven er langt borte. Hos HomeAlarm mener vi, at et godt naboskab har en præventiv effekt og forebygger indbrud.

Desværre er det dog ikke altid nok, derfor kan det nemt kombineres med et professionelt HomeSecure alarmsystem. Gem dit eget og naboernes telefonnumre på alarmen - så får I besked lige så snart den udløses. Naboer kan være hurtigt fremme og tilkalde politiet, hvis det skulle være nødvendigt.

En alarm skaber tryghed - selv når du er hjemme

Et alarmsystem kan være med til at skabe tryghed. Vores tyverialarmer har funktionen “skalsikring”. Skalsikring betyder, at du kan så dele af alarmens sensorer til, mens resten er slukket.

Denne funktion bruges af mange om natten, når de sover. Man kan vælge at aktivere alle dør- og vindueskontakter mens bevægelsessensorerne er slået fra. På den måde kan man frit bevæge sig rundt i huset samtidig med, at man er beskyttet mod udefrakommende. Hvis man har to etager kan man fx indstille alle dør- og vindueskontakter og bevægelsessensorer i stueetagen til at være aktive, når funktionen skalsikring slås til. Så kan man roligt sove trygt uden fare for indbrudstyve i huset.

HomeAlarm - mange års erfaring med alarmer

Vi har solgt alarmer siden 2006 og har dermed mange års erfaring med alarmsystemer uden abonnement. Vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning og rådgivning - uanset om du går med overvejelser om køb af et alarmsystem eller du er eksisterende kunde hos HomeAlarm, som har brug for support og råd. Vores HomeSecure alarmer er nogle af de bedste alarmer uden abonnement på markedet.

Vores HomeSecure Basic er en god alarm, som kan alt det, som du har brug for, til at sikre dit hjem effektiv og økonomisk.

Med vores HomeSecure PRO alarm får du en professionel alarm i høj kvalitet, som har mange funktioner og den er nem at anvende, da den har indbygget tastatur og display. Begge vores alarmer fungerer på GSM-netværket ved hjælp af et SIM-kort - alarmen sender SMS og ringer op til de gemte numre, hvis den udløses.

Udbyg dit alarmsystem, så det passer til dit hjem!

Skræddersy den bedste alarm, så den passer til dine behov. Du kan altid udbygge dit HomeSecure alarmsystem, hvis du ønsker nye sensorer, sirener, tastaturer mv. Der er næsten ikke grænser for, hvordan du kan udbygge din privatalarm. Alle huse er forskellige og derfor er vores kunders behov også det. Vi har sammensat fire pakker for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige udstyr.

De fire pakker er: Lejlighedspakken, Huspakken, Villapakken og Totalløsningen. De fire pakker indeholder forskellig mængde og forskellig slags tilbehør. Så uanset om du bor i en lejlighed eller en større villa, så kan vi finde den bedste alarm, som passer til dig og din bolig!

Beskyt dit hjem med et HD IP Kamera

Udover GSM alarmer sælger vi også HomeSecure HD IP kameraer til både indendørs og udendørs brug. Vores kameraer opererer uafhængigt på LAN/Wifi-netværket og kan styres eksternt fra smartphones og via en browser.

Kameraerne har en indbygget bevægelsesdetektor, som kan installeres til at tage billeder, som den sender til din mail, når den aktiveres af bevægelse.

.