.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarmsystemer

Alarmsystemer

Alarmsystemer fra HomeSecure

Frygter du at komme hjem til et hus, der er tømt for ejendele? Med HomeSecure's Alarmsystemer får du besked så snart en sensor udløses. Det kan være en bevægelsessensor eller dør/vindueskontakt, som registrerer indbrud, men det kan også være en røgsensor, gassensor eller vandsensor, som registrerer brand, gasudslip eller oversvømmelse. Din nabo kan hurtigt se, hvad der er sket og evt tilkalde hjælp.

 

Alarmsystemer til ethvert behov

HomeAlarm har handlet med alarmsystemer siden 2006 og har derfor opbygget en enorm ekspertise indenfor området. Vores HomeSecure alarmsystemer findes i alle prisklasser og kan tilsluttes et stort udvalg af sensorer. Læs om vores forskellige modeller, og vælg den, som passer bedst til dig. Derefter kan du tilkøbe det udstyr, som du har brug for for at sikre dit hjem bedst muligt.

Sådan virker vores Alarmsystemer

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Alarmsystemets komponenter

Alarmpanelet

Alarmen panel er den vigtige brik i alarmsystemet. Det er her alle sensorer i systemet sender deres trådløse signal til. Det betyder at hvis en sensor er udløst mens alarmen er aktiveret, vil alarmen og sirenen blive udløst. Panelet vil også begynde at kontakte de numre der er sat ind i systemet, og du bestemmer om du vil ringes op, modtage SMS, eller begge dele. 

Begge vores alarmer har forskellige indstillingsmuligheder. På vores Pro er der integreret tastatur i panelet, hvilket betyder du kan deaktivere og aktivere på selve panelet. 

Vores alarmer har alle sammen mulighed for skalsikring. Skalsikring er en hjemmesikring, og det gør at du kan være tilstede i dit hus, uden alarmen går af, men hvis et vindue eller en dør bliver forsøgt brudt op, vil alarmen blive udløst.

Trådløse Sensorer

Det er vigtigt at sikre dit hjem på den rigtige måde, og derfor har vi gjort det let. Alle vores sensorer er trådløse, hvilket betyder at det er nemt og hurtigt at sætte op. Et hus der skal sikres mod tyveri sættes op med dør/vindeussensorer og bevægelsessensorer. På denne måde kan man ikke bryde iind, uden alarmen vil gå igang. Vi mener hos HomeAlarm det er vigtigt at sikre dit hjem mod alle typer udheld, og derfor kan du få røgsensorer, gassensorer, og vandsensorer, for at sikre dit hus her. Hvis en af disse sensorer blvier udløst vil alarmen også gå i gang, og du kan reagere hurtigt og minimere skade. 

Dør/vinduessensorer

En dør og vinduessensor er opbygget på et magnetfelt. Der er todele i denne sensor. En skal på dør eller vindue, og den anden del skal på karmen. Dette magnetfelt vil så udløse alarmen hvis det er brudt, og dette vil starte alarmen og sirenen, og kontakte de numre du ønsker. 

Bevægelsessensorer

En bevægelsessensor mærker efter bevægelse foran dem. De kan registere det i et felt af 100 grader horisontalt og 55 grader vertikalt. Dertil når de 8 meter frem, og det betyder at 1 sensor somregel er nok til 1 rum. Hvis en tyv går ind i rummet med bevægelsensoren, vil alarmen straks gå i gang.

Det er selvfølgelig vigtigt at tage højde for kæledyr og derfor har vi også dyreimmune bevægelsessensorer. Det betyder faktisk at dit kæledyr kan gå rundt i dit hjem mens din alarm er aktiveret.

.