.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarmsystem-Uden-Abonnement

Alarmsystem-Uden-Abonnement

HomeSecure alarmsystemer er uden abonnement

Alle HomeSecure alarmsystemer hos HomeAlarm er uden abonnement. Den eneste udgift, der forbundet med alarmen er til de få sms’er og opkald den skal foretage. Vi tror på det gode naboskab og effekten af dette. Med et alarmsystem fra HomeAlarm kan du registrere din families og naboers telefonnumre, så de får besked, hvis alarmen skulle blive udløst. Naboen kan hurtigt tjekke, om der skulle være en tyv og ringe til politiet med det samme, hvis det er tilfældet. 

Fang tyven før det er for sent!

Et indbrud tager ikke lang tid for den garvede indbrudstyv. De ved, at de skal handle hurtigt, og de har en klar strategi til, hvordan de skal gennemsøge huset. Tyven er ofte allerede langt borte, før et vagtfirma kan komme ud og tjekke. Derfor er nabohjælp langt mere effektivt, da de hurtigt og nemt kan træde til og nå at reagere før det er for sent. Nabohjælp afskrækker også tyven. Tyvens største frygt er at blive opdaget. Så hvis det er tydeligt, at I i nabolaget er opmærksomme og hjælper hinanden gør det tyvens “arbejde” sværere og jeres nabolag ikke være ligeså attraktivt at begå indbrud i - risikoen for at blive opdaget er simpelthen for stor.

Sådan virker vores Tyverialarm

Alarmsystemer for alle

Danmark er et af de lande i Europa med flest indbrud, derfor er der også mange danskere, der vælger at anskaffe sig et alarmsystem. Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte deres familie og bolig, derfor sælger vi alarmsystemer af god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med et HomeSecure alarmsystem slipper du for dyre abonnementer til et vagtfirma, som alligevel først når frem, når tyven er stukket af igen. Når du køber et alarmsystem hos HomeAlarm, så ejer du det og du kan altid vælge at udbygge dit system med sensorer, kameraer osv. så det passer til din bolig. 

Nabohjælp forebygger indbrud

Hold tyvene væk med et godt alarmsystem og et stærkt netværk i nabolaget. Nabohjælp er et effektivt redskab i kampen mod de mange tyve og særligt effektivt er det, hvis I også har installeret alarmsystemer. Med et HomeSecure alarmsystem kan I koble hinandens telefonnumre op på jeres alarmer, så får naboen også besked, hvis alarmen skulle gå. Naboer kan være hurtigere fremme end vagtcentraler, så derfor er alarmsystemer uden abonnement en attraktiv løsning for mange. 

Vær synlig i nabolaget

En god måde at sikre sig på er at være opmærksomme, når I går rundt i nabolaget. Hils på alle du møder - både dem du kender og dem du ikke kender. Vis at I er en del af nabohjælp ved have klistermærker på postkasser, døre og vinduer. Samtidig kan I også vise, at jeres hjem er beskyttet med et HomeSecure alarmsystem, hvis I klistrer de alarmmærkater op, som er med i vores pakker. I er allerede godt beskyttet, hvis tyven kan se, at I sikrer jeres hjem med både nabohjælp og alarmsystemer.

 

.