.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarmsystem

Alarmsystem

Køb Alarmsystem og Beskyt dit Hjem imod Indbrudstyve

Med den evige risiko for indbrud i danske hjem er det helt naturlig at føle sig en anelse usikker, hver gang hjemmet forlades.

Med et alarmsystem fra HomeAlarm kan man dog slippe helt for denne utryghed. Sensorer sættes på døre og vinduer, mens bevægelsessensorer holder øje med, at ingen bevæger sig rundt indenfor, når ingen er hjemme.

Så snart en sensor bliver udløst sender alarmpanelet sms og ringer op. Det er endda muligt at deaktivere bevægelsessensorerne, så man stadig kan have alarmsystemet sat til, mens man er hjemme.

 

Beskyt Dit Hjem Med et Alarmsystem

Hos HomeAlarm har vi  to forskellige HomeSecure alarmmodeller, HomeSecure Smart og HomeSecure BASIC. Ens for alle modeller er, at de alarmerer ved at sende sms og ringe op til udvalgte telefonnumre, samtidig med at sirenen begynder at hyle i hjemmet for at stresse tyven. Det er muligt at sætte udendørs sirener op for at tiltrække ekstra opmærksomhed. Opmærksomhed er netop tyvens største fjende.

Nedenfor kan du se vores forskellige HomeSecure alarmmodeller. Klik på hver enkelt for at læse mere. Det er vigtigt, at du vælger den alarmmodel, som passer bedst til dig. Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.

 

Sådan virker vores alarmsystem

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Alarmsystemets komponenter

Alarmpanelet

Alarmpanelet er selve centralen for alarmsystemet. Det er her alle sensorer rapportere til, og hvis en sensor er udløst mens alarmen er aktiveret, vil sensoren sende et trådløst signal til centralen. Dette vil starte alarmen, og alarmpanelet vil kontakte de numre der er i alarmen. Alarmen kan måde sende SMS og ringe op, så her kan man selv bestemme hvad man ønsker. 

Vores 2 alarmmodeller har begge forskellige indstillingsmuligheder. På vores HomeSecure Pro anlæg er der indbygget skærm og tastatur. Her kan du følge med i alt og du kan deaktivere og aktivere direkte på panelet. 

Alle alarmer fra HomeAlarm har indbygget skalsikring. Dette er en sikring du kan lave så dine døre og vinduer er sikret. Det gør at du kan bevæge dig rundt i din bolig uden alarmen går igang, men hvis en dør eller vindue der er sikret bliver åbnet, vil alarmen blive udløst.

Trådløse Sensorer

Det er vigtigt at sikre dit hus korrekt, og dette kan gøres med bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Vores sensorer er naturligvis trådløse, så det er enkelt og flot når det er sat op. Hvis du ønsker sikring til anden type uheld, er dette også muligt med vores systemer. Vi har røgsensorer, gassensorer, vandsensorer og dette er for at sikre dit hjem i mod alle typer uheld. Hvis en røgalarm går af, og du ikke er hjemme, vil du blive kontaktet på samme måde som ved alarm, og dette gør du kan reagere meget hurtigere end med normale røgalarmer i dit hjem.

Dør/vinduessensorer

For at sikre dine døre og vinduer bruger vi hvad vi kalder en Dør/Vinduessensor. Dette er opbygget af 2 dele, hvor en del sættes på vindue, og den anden del sættes på karmen. I en sådan sensor er der et magnetfelt og hvis dette brydes, f.eks. når en dør eller vindue åbnes, vil alarmen gå i gang, og du vil blive kontaktet. 

Bevægelsessensorer

For at helgardere dit hjem, er bevægelsessensorer essentielle. Hvis en tyv kommer ind i dit hjem uden at udløse en dør/vinduessensor vil de blive fanget når de går ind i huset hvis det er sikret med bevægelsessensorer. En sensor tager 8 meter frem og 100grader horisontalt og 55grader vertikalt. Det betyder at en sensor somregel er nok til at dække et rum. Dette gør det nemt og hurtigt at sikre dit hjem. 

Hvis du har kæledyr kan du også bruge en bevægelsessensor. Vi har hos HomeAlarm dyreimmune bevægelsessensorer, og dette betyder at din hund sagtens kan gå rundt i dit hjem mens din alarm er tilkoblet. 

.