.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarmer

Alarmer

Alarmer Uden Abonnement

HomeSecure's Alarmer gør, at du aldrig kommer hjem til en ubehagelig overraskelse. Du får besked med SMS og opringning, så snart en sensor udløses.

Din nabo kan lynhurtigt undersøge, hvad der er sket og evt. tilkalde hjælp. Der kan også tilsluttes røgsensorer, gassensorer og vandsensorer for at sikre dit hjem imod alle slags uheld.

HomeSecure's Alarmer Beskytter dit Hjem

Alarmer mindsker risikoen for indbrud. Så snart en tyveknægt ser, at dit hjem er beskyttet af en tyverialarm, vil han i lang de fleste tilfælde springe dit hus over. Hvis han alligevel skulle forsøge sig, vil han alarmen larme med 110dB så snart en sensor udløses. Ikke nok med at denne larm stresser tyven, vil alarmen også sende sms og ringe op til dig og dine naboer, som hurtigt kan undersøge dit hjem og evt. tilkalde hjælp.

 

Nabohjælp - Effektivt Middel Imod Indbrud

Til hvilken nytte er et vagtselskab med tårnhøje abonnementer og ekstraudgifter, hvis de alligevel først kommer efter en halv time? Din nabo kan undersøge, hvad der er sket og lynhurtigt tilkalde politiet, hvis det er nødvendigt. Gå sammen med dine naboer og opret et netværk, hvor i holder øje med hinandens hjem.

Alarmernes komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmsystemet hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.