.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarmanlaeg

Alarmanlaeg

Alarmanlæg

Med et alarmanlæg fra HomeAlarm kan du nemt og billigt sikre dit hjem imod indbrudstyve. Du slipper samtidig med at betale for dyre abonnementer til vagtordninger, som i mange tilfælde først er fremme når tyven er væk. Ikke nok med at vores HomeSecure alarmer stresser indbrudstyven i akten, men den nedsætter også risikoen for, at tyven overhovedet vælger din bolig at bryde ind i. 

Hos HomeAlarm kan du finde et alarmsystem, der passer til dit behov. Vores 2 udvalg af alarmmodeller og tilbehør gør, at det er muligt at tilpasse det nøjagtigt til dig og dit hjem. HomeSecure alarmanlæg er brugervenlig og kan sættes op samt betjene af alle.

Kom indbrudstyven i forkøbet med en HomeSecure alarm i dag. 

 

GSM-alarmanlæg der sikrer din bolig

Hos HomeAlarm får du et komplet alarmsystem uden abonnement. Dvs. du betaler kun den pris, som du ser i webshoppen, og du ejer dermed selv systemet. Vi specialiserer os i GSM-alarmer, som sender SMS beskeder via GSM-netværket, så dig, familie eller naboer modtager alarmerings- og statusbeskeder på jeres mobiltelefoner. Du kan gemme op til 10 telefonnumre, som skal enten modtage SMS eller opkald, når alarmen bliver udløst. 

Hvis du har nogen spørgsmål om hvilket alarmsystem, der passer til dig. Kontakt os her.

 

Sådan virker vores Tyverialarm

Når alarmen bliver udløst, sender alarmpanelet SMS og ringer op til de gemte telefonnumre. På den måde kan du sikre, at der vil være nogen, der hurtigt kan undersøge, hvad der sker i dit hjem. Det kan være familie, venner eller naboer i området. Dette netværk er mere effektivt end nogen vagtværn, da de kan være der hurtigere og tilkalde hjælp. 

HomeSecure alarmer samt sensorer er brugervenlig og let at installere. Alle sensorer, som tilsluttes alarmen, er trådløse. Når alle sensorer først er kodet til alarmsystemet, skal de blot hænges op. 

Det er også muligt at supplere alarmen med et IP-kamera, så du altid kan holde øje med dit hjem og tilmed dokumentere, når der kommer ubudne gæster.

 

Alarmanlæg

Hos HomeAlarm fører vi to typer GSM-alarmanlæg. 

HomeSecure Basic

Basic alarm er en effektiv og økonomisk løsning, som kan alt det, en alarm skal kunne – netop udløse en kraftig sirene på 110dB og alarmerer til de gemte telefonnumre, hvis uheld skulle være ude. 

Basic alarmen bruger frekvensen 433M Mhz og har en rækkevidde på op til 15 meter fra alarmpanelet til de trådløse sensorer. 

HomeSecure Pro

PRO tyverialarm er en professional alarm, der hører til den absolutte topklasse. Alarmen har et indbygget display og tastatur, som gør den nem at betjene og installere. PRO tyverialarm har flere funktioner end Basic – bl.a. så vil du få besked, hvis der skal skiftes batteri på en sensor, så der er to vejs-kommunikation. Med et indbygget display og tastatur gør også, at du nemt kan foretage ændringer, da du altid har et overblik over hvilke indstillinger, du har foretaget. 

Pro tyverialarm anvender frekvensen 868 MHz og har en rækkevidde på op til 30 meter mellem hovedpanel og ud til sensorer. 

Med vores HomeSecure alarmsystemer kan der tilsluttes en lang række trådløse sensorer. Når en sensor bliver udløst, sender sensoren et trådløst signal til alarmpanelet, hvorefter alarmen vil armeres. I mellem tiden sender alarmpanelet en SMS og ringer op til de gemte telefonnumre.

 

De mest almindelige sensorer er vores Dør/vinduessensor og PIR bevægelsessensor, som også fås med kæledyrsimmunitet. Du kan også tilkoble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. Du kan se vores udvalgte Basic tilbehør her samt PRO tilbehør her.

Dørsensor eller vinduessensor

 

Dør/vinduessensorer er todelte. Den ene del sættes på karmen, mens den anden del sættes på døren eller vinduet. Så snart døren eller vindues bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer. 

PIR bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. Sensoren dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Det ved sige, at de fleste rum kan være godt dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørne under loftet f.eks. i en stue.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren og sender trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.

Har du en hund, er det også muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derhjemme, mens tyverialarmen er slået til.  

 

.