.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarm-Til-Lejlighed

Alarm-Til-Lejlighed

Alarm til lejlighed fra HomeSecure

Hvad enten man bor i en lejlighed eller i et hus, er det vigtigt, at man sikrer sin familie og sine værdier bedst muligt, og det kan man først og fremmest gøre ved at købe en alarm, der passer til forholdene. Mange beboere i lejlighedskomplekser tror fejlagtigt, at de ikke er udsatte, når det handler om indbrud og tyveri, fordi de bor i et tætbefolket område. Undersøgelser og statistikker viser dog et noget andet billede af virkeligheden, for i dag er alle boligformer i tyvenes søgelys, og det vidner de stadigt flere indbrud over hele landet, i by og på land i høj grad om.

 

Alarm til ethvert behov

Det handler derfor om at finde frem til en professionel forhandler, der har fingeren på pulsen og nøjagtigt ved, hvad der skal til for at sikre sig bedst muligt. Hos HomeAlarm besidder vi både den faglige kompetence og de nødvendige og værdifulde erfaringer, der gør det enkelt at få netop den alarm til lejlighed, som gør dagligdagen og hermed livet meget mere trygt. Hvorfor ikke fjerne utryghed og usikkerhed fra din hverdag, både når du er hjemme, på arbejde og på ferie?

Sådan virker vores Alarmer

HomeSecure konceptet går ud på, at gøre det muligt for enhver af sikre sit hjem imod undbrudstyve uden at skulle spilde penge på dyre vagtordninger, som alligevel aldrig når frem i tide. Med en Homesecure alarm bliver du selv og dine naboer/venner/familie alarmeret, hvis en indbrudstyv skulle gå i fælden. Dvs. hjælpen kan meget hurtigt være fremme og evt. tilkalde politiet. Når alarmen bliver udløst, sendes der sms og ringes op til de personer, du har gemt på alarmen. Samtidig begynder sirenen at larme, så indbrudstyven bliver stresset. Larm og opmærksomhed er tyvens værste fjende, og han vil i langt de fleste tilfælde vælge at tage benene på nakken istedet for at risikere at blive opdaget.

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv.

Alarmens komponenter

Alarmpanelet

Dette er alarmens hjerne. Alle sensorer sender et trådløst signal til alarmpanelet, hvis de bliver udløst, som udløser alarm. Alarmpanelet sender straks sms til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge.

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder, og nogen har indbygget tastatur til at indstille alarmen med  og til at aktivere og deaktivere systemet.

Alle alarmpanelerne har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinder er sikrede.

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som det er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelige er Bevægelsessensorer og dør/vinduessensorer. Du kan også koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytte imod alle typer uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Bevægelsessensorer registrerer bevægelse i området foran dem. De dækker 100 grader horisontalt, 55 grader vertikalt og ca. 8 meter ud i rummet. Dvs. de fleste rum kan være dækket af en enkelt bevægelsessensor i hjørnet under loftet.

Så snart en indbrudstyv træder ind i rummet, registrerer bevægelsessensoren det og sender et trådløst signal til alarmpanelet, som udløser alarm.
Det er muligt at få bevægelsessensorer, som er immune overfor kæledyr i den nederste halvdel af føleområdet, så din hund kan gå frit omkring derjhemme, mens tyverialarmen er slået til.

.