.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 Kr.
.

Alarm-Sikring

Alarm-Sikring

Alarmsikring

Alarmsikring er den bedste og mest effektive form for sikring af dit hjem. Hos HomeAlarm kan du glemme alt om kompliceret alarmsystemer og dyre abonnementer. Fra kun 1495 kr. kan du få en alarm, der er klar til brug med det samme. Med den følger 2 stk. dør/vinduessensor, 1 stk. bevægelsessensor, 2 stk. fjernbetjening, 3 stk. alarmmærkater og meget mere. Du kan læse mere om pakken her.

Få en alarmsikring uden abonnement - med sikker sms-løsning

Hos HomeAlarm får du et komplet alarmsystem uden abonnement. Den eneste udgift, der er forbundet med alarmen, er til de få SMS-beskeder og opkald, den skal foretage. Med HomeSecure alarmsystemer kan du registrere din families og naboers telefonnumre, så de får besked, hvis alarmen skulle blive udløst. Der er ingen skjulte gebyrer, og du kan nemt selv installere alarmen og flytte rundt på den, som du vil. 

Fang tyven før det er for sent

Et indbrud tager ikke lang tid for den garvede indbrudstyv. De ved, at de skal handle hurtigt, og de har en klar strategi til, hvordan de skal gennemsøge huset. Tyven er ofte allerede langt borte, før et vagtfirma kan komme ud og tjekker. Med vores alarmer fra HomeAlarm kan naboen hurtigt tjekke, om der skulle være en tyv og ringe til politiet med det samme, hvis det er tilfældet. Nabohjælp er langt mere effektivt, da naboer, familie og venner kan hurtigt træde til og nå at reagere før, det er for sent. 

Det er også muligt at supplere alarmen med IP overvågning, så du altid kan holde øje med dit hjem, og tilmed dokumetere en eventuel indbrudstyv. Se vores udvalg af IP kamera her.

Alarmsikring for alle

Der sker over 100 indbrud dagligt i Danmark, derfor er der mange, der vælger at anskaffe sig et alarmsystem. Hos HomeAlarm mener vi, at alle har ret til at beskytte deres familie og bolig, derfor sælger vi alarmsystemer af god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hold tyvene væk med et godt alarmsystem og et stærkt netværk i nabolaget.

Alarmpanelet

Dette er hovedcentralen. Når en sensor bliver udløst. Sender den et trådløst signal til alarmpanelet, som så udløser alarm. Alarmpanelet sender straks SMS-beskeder til alle gemte numre og begynder derefter at ringe op i rækkefølge. 

De forskellige alarmmodeller har forskellige indstillingsmuligheder. PRO alarmen har blandt andet et indbygget tastatur og display, så du har altid et overblik af alle indstillinger. Begge alarmer har indbygget skalsikring (nattilkobling), som gør, at du kan slå alle bevægelsessensorer fra, når du er hjemme, mens døre og vinduer er sikrede. BASIC-alarmen har en rækkevidde på op til 15 meter, hvor PRO alarmen har op til 30 meter fra hovedpanelet til sensorerne. 

Trådløse Sensorer

Der er et antal forskellige sensorer, som er muligt at koble til alarmpanelet. De mest almindelig er: Bevægelsessensor og Dør/vinduessensorer. Derudover er det muligt at koble røgsensorer, gassensorer, vandsensorer osv. til alarmpanelet for at beskytter imod alle typer af uheld. Alle sensorer arbejder trådløst og kører på batteri, så du slipper for at trække ukønne ledninger rundt i huset.

Dør/vinduessensorer

Dør/vinduessensorene er todelte. Den ene del sætte på karmen, mens den anden del sætte på døren eller vinduet. Så snart døren eller vinduet bliver åbnet, brydes magnetfeltet imellem de to dele, og den sender et trådløst signal til alarmpanelet, som straks alarmerer.

Bevægelsessensorer

Hos HomeAlarm sælger vi både almindelig PIR bevægelsessensorer og PIR bevægelsessensorer med kæledyrsimmunitet til både vores BASIC og Smart alarmen. Dit kæledyr kan dermed bevæge sig frit rundt i hjemmet samtidig med, at du er beskyttet mod indbrud. Bevægelsessensor rækker op til 10 meter ud i rummet og har en horisontal synsvinkel på 10 grader og 60 grader vertikalt. 

.